Hotar med att anmäla utan anledning

Idag har jag inte gjort så mycket men jag har iaf lyckats sova vilket jag är glad för. Jag vaknade ca 09.00 fast då va jag fortfarande trött men jag tog mig iaf upp och kokade lite gröt åt mig själv sen satte jag på tv:en ett tag och tittade. Sen så har jag läst en hel del idag. Sen så känner jag mig väldigt ledsen Joanna är ju helt galen hon verkar vara sur eller nått på mig och hon verkar ju inte ens bry sig om det jag försöker att säga till henne så att hon fattar det. Hon verkar ju inte ens vilja ha tillbaka sin jacka av någon anledning och hotar med att anmäla mig utan någon endaste anledning. Nä nu orkar jag inte skriva mer men ni läsare får ha det så bra.

Vänskap!

Vänskap det betyder så mycket mer än blotta ögat kan se. Vänskap är men än ett ord.
Här kommer några fina dikter.

Du får mej att le
du får mej att skratta
ingen är som du
jag önskar jag kan
va hos dig nu
även om du får
mej att gråta
eller fälla en tår
men även vet jag
att vi är två
även om vi går
genom eld eller vatten
kommer vi alltid va två
jag älskar dig


Jag är fri,
du är snäll
Din vänskap
är värdefull,
Du är glamorisk
och ditt leende
får mig att le
Hoppas att vi alltid har
vänskap mellan oss!


Som sagt vänskap är mer än ett ord. Vänskap betyder så mycket för alla. Kasta inte bara bort vänskapen håll fast vid den. Vänskap är mer än blotta ögat ser. I hjärtat står denns namn.



Ostkastning + annat!

Ja nu har jag nyss vaknat och jag är himla trött för att jag inte kan sova men jag försöker att hålla mig vaken endå sen får vi se hur det går när jag inte har sovit på ett bra tag. Jaja struntsamma i det nu. Idag har jag tänkt mig fara på en gudstjänst i mo, lögdeå. Det gör jag mest för att det är så himla lungt under sådana tillställningar och det är skönt. Visst sen jag tror också på gud det är en anledning till att jag far dit. Just nu är mitt liv praktiskt taget helt förvirrande för jag vet inte mycket om vart jag ska vara eller något. Jag klara mig på någon vis fast det är skit jobbigt att inte veta typ något. Jag kämpar var dag för att kunna må bra vilket inte är lätt då man inte vet vart man ska bo eller så. Men i alla fall så hoppas jag bara på att det snart blir bra så mycket som jag får kämpa var dag. Att stå emot att kämpa för den jag vill vara och en massa annat sånt. Sen så är min morfar lite konstig ibland som vid tio i åtta nu på morgonen då han kastade osten på mitt huvud och min axel det känndes ganska rejält för att vara en ost. Det känns som om jag har förändrats på något vis för jag har märkt mina blogginlägg är inte som förut blandannat dom är mycket längre nu än förut. Ni kan ju jämföra med min gammla blogg. www.alskarattsjunga.blogg.se Den bloggen använder jag nu föresten bara till att testa göra nya bloggdesigner. Och den som finns på denna bloggen har jag gjort och jag gillar den verkligen. :D Men men strunt samma i det nu. Sen lär jag väl läsa en massa idag också för att sysselsätta mig med något även om jag inte känner för det av någon anledning. Visst ni kanske kommer att reagera på hur jag ser ut nu nästa gång då jag lägger ut en bild på mig själv för den kommer att se annorlunda ut det kan jag säga nu på en gång. Nu ska jag ta och fixa några andra saker på internet så ni läsare får ha det så bra.

Herre (sångtext som jag har skrivit)

Herre jag vet att du lyssnar.
jag vet att du hör vad jag har att säga dig.
herre jag vet att du finns.
herre jag vet att du hjälper dom som behöver det.
Herre du har en plats i mitt hjärta som ingen kan ta.
Herre jag är så glad att du finns.
Herre du är mitt hopp och min tro.
Herre du förstår hur jag mår.
Herre du är min lycka.
Herre du är den enda för mig.
Herre jag vet att du lyssnar.
Jag vet att du hör vad jag har att säga dig.
Herre jag vet att du finns.
Herre du har en plats i mitt hjärta som ingen kan ta.
Herre du hör varje ord och känner varje andetag.
Herre jag vet att du finns när man behöver dig.
Herre jag vet att du lyssnar.
Jag vet att du hör vad jag har att säga dig.
Herre jag vet att du finns.
Herre du har en plats i mitt hjärta som ingen kan ta.
Herre du är den enda för mig.


3 sidor + mail författare + blogglänk

Nu tar jag mig lite tid att skriva ett blogginlägg igen :D Jag kanske inte skriver väldigt intressanta saker men jag hoppas att ni gillar min blogg ändå. Har precis skrivit tre sidor på min bok som ja håller på med. Sen får vi se vad jag gör med den när jag skrivit den klart. Men men i alla fall så har jag typ bara tagit det lungt idag städat lite och läst, smsat skrivit ett mail till Åsa Anderberg Strollo och ett mail till Anna Holmström Degerman. Jaja idag har min dag inte precis varit så intressant.bild

Ja sen så fick jag bara för mig att lägga in en bild från åre. Jag lägger in lite bilder då jag känner för det helt enkelt.  Äsch strunt i det nu för jag har lovat att skicka några saker till min kompis kolla gärna in hennes blogg om ni har lust http://chaosfromheaven.blogspot.com/ Jag vet jag länkar bloggar lite nu och då men det är bara för att jag känner för det. Jag har funderingar på att typ spela in någon låt då jag sjunger igen men jag vet inte om jag orkar göra det. Hare så bra alla läsare!


Citat!

Everyone i know goes away in the end.

Lost, lost together we are found.

Vi bär vårt utanförskap som ett dyrbart smycke.

Save me from myself.

Min sagovärld är inte drömd.

We´re in this together now.

Får inte gå i bitar.

Du får varenda skärva av mina tårar,
men du kommer att skära dig på dem.

De är så vassa och vackra.

svart är starkare än vitt,
för vitt är endast en illusion.

Ser ni min smärta?
känner ni den,
hör ni den?
Dela den med mig,
så slipper jag att vara ensam
för en kort sekund.

Rädslan försvinner med blodet.

Sanningen är ett stiglöst land.

You meke me remember the happy ends.

Nära ytan speglas djupet.

Jag faller inte.

Hur slutar man leta efter den där hopplösa
räddningen och börjar att rädda sig själv.

Jag önskar mig fler mjuka ord
och mindre av de vassa.
jag vill ha min själ till frukost,
att tugga och spotta ut.

Och hatet i flickans ögon,
aldrig glömmer jag det barn
som var jag som
jag också svek.

Jag hatar att livet ständigt skrattar
åt mina misslyckanden.

Jag förstör hellre mig själv än låter någon
annan göra det.

Man klarar mer än man tror.


klar + hur dagen blir + saknar + förändrats!

Godmorgon alla läsare! Som ni kanske redan sett skrev jag två dikter igår om två vänner och Emilia ville ju att jag skulle göra det så nu är det klart. Jaja i alla fall så bryr jag mig inte speciellt mycket om det för tillfället. Idag ska jag nog bara mest ta det lungt. Sen så ska jag städa lite sen lär jag väl fara förbi biblioteket ett tag och lämna tillbaka några böcker och kanske låna någon fler bok så att jag typ bara kan ligga och läsa eller nått sånt efter att jag har städat klart vilket inte tar så värst lång tid. Mm jag kanske inte kommer att blogga något mer under dagen det beror lite på om jag orkar sitta vid datan något men det mest troliga är att det blir smsinlägg under dagen om jag orkar med att skriva något sådant. Sen så kanske det kommer någon ny bild på min blogg om jag har ork att lägga in någon sådan. Jaja struntsamma i det nu. Idag känner jag mig faktiskt glad fast trött. Glad vilket är så himla ovanligt för mig i allafall nu för tiden. Snacka om att jag saknar Joanna som kallar sig Johanna. Ni som har lust kan ju kolla hennes blogg :D

www.jsoderbergs.blogg.se

Jaja men i alla fall så tänker jag väldigt mycket på mina vänner från stockholm jag saknar dom så himla mycket för dom är bara dom bästa jag någonsin har haft och kommer att ha det vet jag. Jag hoppas verkligen att jag kan träffa dom snart. Det är Joanna, Johanna, Sabina och Amelie som jag saknar. Joanna och Johanna är olika personer om nu undrar. Det är så mycket jag och Joanna skulle göra som aldrig blev av men det hoppas jag på att vi kanske snart kan göra. :D Föresten är det någon som har tips på några böcker? Jag är helt galen i att läsa. Många förslag som jag har fått från mina vänner dom böckerna har jag redan läst men jag skulle bli väldigt glad om jag kunde få några tips även om det nu råkar bli sådan jag redan har läst. Jag skrev föresten ännu flera dikter igår vi får se sen om jag känner för att lägga ut någon av dom. För tillfället har jag i alla fall ingen lust att göra det. Jag har några bra bilder som jag kan lägga ut sen som jag har på ett usb-minne men det blir troligen inte idag som det blir fler bilder. Det känns som om jag har förändrats på något vis bland annat har jag börjat med en massa saker som jag inte har gjort förut. Sen så har jag börjat att skriva väldigt långa inlägg som många av er säkert märker. Det är så mycket som har förändrats för mig på kort tid. Men jag kan ändå inte riktigt komma på vad det är för saker. Jag känner mig som någon helt annan person av någon anledning men som sagt kan jag inte komma på varför det är så. Jaja struntsamma i det nu. Nä nu ska jag ta och städa så hare så bra alla läsare!


Emilia (Dikt)

Denna tjej är fin på alla sätt.
Hon är snäll och omtänksam.
letar du efter en vän?
Ja då har du funnit en.
Hon är en otroligt bra vän.
Hon får dig att känna att nu har du en vän.
Hon skrattar och ler.
Hon finns vid din sida.
Hon är bara på så mycket.
Hon är en äkta vän glöm aldrig det!


Amelie (dikt)

Denna tjej finns alltid vid din sida hon överger dig aldrig.
En bättre vän får du leta efter.
Du kan tala med henne.
Hon är en otroligt bra vän.
Hon är snäll och omtänksam.
Är djurvän och har fin kropp.
Ett skratt och ett leende de har hon såklart.
Bra på så många sätt.
En ängel hon är på jorden för mig.
Hon peppar en att fortsätta kämpa.
Du kan lita till 100% på henne och glöm aldrig det.


Skriver vad jag tycker och tänker!

Jag har precis varit ute ett tag och jag lyssnar väldigt mycket på Pink-Funhouse den låten har jag typ lyssnat på hela dagen. Jaja men nu tillbaka till vad jag gjorde ute. Jag stod bara och pratade med en kompis och fick ett sms från mitt ex som frågade om vi kunde bli ihop igen men nej han är inte min typ det har jag upptäckt. Men äsch strunt samma jag sa bara helt ärligt till han vad jag tycker sen visst han blev ledsen men det bryr jag mig inte om. Jag säger det jag tycker jag är inte rädd för att göra det längre vilket jag va förut. Men nu ska jag bara lägga det förflutna bakom mig och börja om på nytt visst endel saker går inte att undvika att andra kommer att märka men det bryr jag mig inte om dom får tycka vad dom vill om mina ärr på armarna. Visst jag har fått höra en hel del taskiga saker av en massa olika personer men jag bryr mig seriöst inte längre om vad andra tycker. Jag tänker skriva exakt vad jag tycker och tänker så va redo på det ni som läser. Endel tycker att mina kompisar är av fel sort bara för att dom mår dåligt men dom är dom bästa. Ni som säger sånt kan ju bara ta och glömma att jag tänker lyda era ord om vad ni tycker om mina vänner att jag ska sluta ha kontakt med dom. Men dröm och glöm säger jag bara om det. Vad ni än säger jag bryr mig inte. Dom som har lust kan ju ta och kolla på två av mina vänners bloggar.

www.handlingar.blogg.se  Detta är Sannas blogg.
www.riktigaarstider.blogg.se Detta är Amelies blogg.


Säg vad ni vill men jag lever mitt liv och ingen kan hindra mig från att göra det jag vill göra. Inget kan stoppa mig från att må bra igen. Sen vad folk säger då jag går och visar mina armar helt offentligt bryr jag mig inte om. Hare så bra alla läsare!


Fun House Pink


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Ny mobil (kort)

Här e min nya mobil
Här kan ni se en bild på min nya mobil!

Kämpar + Lugnt + blandat läs det

Babsan och jag

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men jag har liksom inte riktigt haft någon tid till det för att det händer så himla mycket runt mig för tillfället. Sen så är jag så himla trött eftersom jag inte har sovit på typ 2 nätter. visst 1 timme varje natt men det är det enda så snacka om att jag är trött men jag försöker hålla mig vaken ändå fast det är svårt men det är vad jag försöker. Idag ska jag nog bara ta det lungt kanske göra någon ansiktsmask och hårinpackning. Jag har iaf tänkt mig att få en lugn dag om det nu kan tänkas funka. Äsch iaf så vet jag väl inte riktigt vad det är som kommer att hända dagarna framöver.Sen så fick jag bara lust att lägga upp en bild från 2009 då jag träffade Babsan vilket va rätt så trevligt. Det va en dag då det va väldigt varmt och jag inte orkade följa med på en sak och sitta i en bil så jag gick upp till farsta centrum och där träffade jag babsan. Men äsch strunt samma i det nu. Jag känner mig himla peppad på att bara pyssla om mig själv och fortsätta att vänta på ett samtal. Sen blir det väl säkert att skriva ännu flera dikter. Jag har inte riktigt någon lust att lägga ut någon av dom jag skrivit som jag inte redan har lagt ut här på bloggen men jag lovar det kommer att komma fler dikter här på bloggen. Sen så kanske jag ska ta och lägga ut en berättelse här på bloggen eller vad tycker ni läsare? Det va bara en idé som dök upp i mitt huvud. Men äsch vi får se hur det blir med den saken sen. idag ska det iaf bara bli en lugn dag har jag bestämt mig för. Snacka om att jag saknar mina vänner i stockholm så himla mycket jag hoppas verkligen att jag kan träffa dom snart igen. Sen är jag så himla glad hittills har det varit ca 1 månad utan att jag har skärt mig något :D Jag bryr mig inte om vad ni säger om det jag skriver för jag skriver det jag känner för och det kan ingen hindra mig från att göra. Ibland tycker jag bara att allt är så himla mörk men på något vis så klarar jag mig ändå igenom det fast visst det är skit jobbigt. Nu kämpar jag för att aldrig mer skära mig och det är verkligen jobbigt men det funkar iaf hittills för mig. Nä nu får ni läsare hare så bra för nu ska jag göra nått annat så hare så bra alla läsare.


mycket för mig just nu

Just nu har jag egentligen ingen lust alls att blogga men jag tar och gör det ändå. Just nu händer det väldigt mycket omkring mig fast jag har ingen lust att berätta vad det är som händer vi får se om jag kanske skriver det sedan någon gång vilket inte är säkert att jag gör. Äsch strunt samma nu ska jag ta och berätta om min dag fast det finns inte alls mycket att berätta utom att jag bara tagit det lungt idag och funderat och så har ja självklart snackat med Joanna ett tag, Vi som skulle hitta på så himla mycket fastdet blev aldrig av men det får bli någon annangång men nu ska jag ta och lägga mig så hare så bra alla läsare!


Sen blir det att gå till modehuset och ko...

Sen blir det att gå till modehuset och kolla på en massa kläder man kan ju hoppas på att man hittar något snyggt :-) kanske lägger in fler bilder sen på kläderna om jag hittar något. Hare så bra alla läsare.


godmorgon alla läsare min morgon har inte...

godmorgon alla läsare min morgon har inte varit så vidare bra eftersom jag vaknade ca tjugo över 6 av att jag blöde näsblod. Det är verkligen inte alls roligt. Nä nu ska jag äta frukost. Hare så bra alla läsare.


Nu är man på väg in till umeå :-) under bi...

Nu är man på väg in till umeå :-) under bil resan dit blir det säkert att lyssna på musik :-) jaja vi får se vad som händer idag


Det enda jag känner!

Så mycket smärat och så mycket ångest till ingen nytta alls.
Varför leva då allt bara är emot en?
Att känna smärta, känna att man betyder något för nån.
Inget känns rätt för mig.
Så mycket tårar som bara rinner som aldrig vill ta slut.
Hugg i hjärat med knivar som aldrig vill sluta.
Varför ska allt hända just mig?
Att känna glädje och lycka det gör jag ej mer.
Det enda jag känner är, Smärtan, ångesten som river och
biter i mig, sorgen som aldrig tar slut.
Mitt hjärat är svart och i tusen bitar.
En vind som aldrig vänder åter.
Själen som gråter så himmla mycket blod.
Hur ska man orka?
Jag gråter mig till sömns var natt.
Inget som vill sluta.
Varför kan jag aldrig få må bra?
Varför ska just allt hända mig av alla personer?
Blod som rinner på mina armar som jag inte bryr mig om.
Sår som svider och är infekterade.
Armar som är fulla med ärr.
Ansiktet som har några få ärr som alla bara stirrar på.
Ingen som fattar hur jag egentligen mår.
Jag orkar inte längre.
Så himmla derimerad var dag.


Känner!

Känner någon mörkret som omsluter mig?
Känner ni hur jag mår?
Känner ni känslan av ensamhet?
Känner ni allt glitter i luften?
Känner ni något?
Känner ni hur allt är med mig?


me??

Jag hade ett hopp och en tro om att allt
skulle bli bättre men nej inget vill bli
bättre. Så mycket smärta till ingen
nytta. så många tårar var dag som aldrig
tar slut. Blod av glitter. Ärrade
armar och mycket mer som jag blir
tvingad att leva med. Men ack
aldrig har jag haft så fel som nu.
Jag lever bara i ett helvete. så
många befallande meningar
som aldrig tar slut. Så
mycket smärta och så
mycket ångest varför? Min uppväxt
va ej bra hot och slag varför?

Blod!

Blodet rinner nerför mina
armar som tillslur rinner på
min hand som blir blodig.
Jag njuter så av att se mitt rinnande
blod. Känslan när det
sipprar fram.


Lite hur jag känner!

Mitt liv är ett helvette
och mina svidande armar.
Gud allså vad jag älskar det.
Det känns som om jag är
begravd i jorden och aldrig
kommer åter. Livet varför lever
men det? Dödens öppna famn
den lockar så. Alla ärren på armen
blir fler och fler. Jag är ej älskad det
har jag nu insett. Jag är som en ängel
med avklippta vingar. Min ångest växer
och jag mår ej bra. Tårar av blod och min
själ den gråter. Allt jag begär
är en vuxen som försår mig. Mina ärrade
armar. själen min den gråter blod.
Blodet som rinner nerför mina armar.
Gud va skönt att känna smärta. Sorgen
som växer. Andar och demoner
jag ser. Röster som säger att jag
är värdelös och mer därtill.
Mitt hjärta är i tusen bitar aldrig
mer så kommer jag tillbaka. Allt
är snart över va glad jag blir. Knivarna
i mitt hjärta de som är ångesten.
De vill aldrig sluta. det blir värre
och värre. Förlåt mig men jag måste
bara göra detta nu. Alla blandade känslor
som jag har. Allr är över nu. Hoppas du
klan förlåta mig för alla fel jag
har gjort. Förlåt mig så hemskt mycket.


Död men ändå levande!

Jag är död men ändå levande.
Min själ gråter blod och mitt
hjärta är i tusen bitar. Mitt inre
är mörkt och inget hopp finns kvar.

Snart slutet!

allt hopp och alla tro är bort blåst
för länge sen. hur ska man få detta
tillbaka? Ångesten som aldrig vill försvinna.
Allt är snart över för min del. Livet får snart
sitt slut. Ingen som hjäler mig och därför
är det snart slutet på mitt liv.

Skugga!

Jag är bara en skugga vid
sidan av alla andra.
Osynlig som luft och mörk
som en skugga. Det är jag
och ingen annan.

Gråtande och ensam!

Gråtande och ensam sitter jag här
under en vit filt. Vill ej se, vill ej höra.
Tanken att skära sig kommer till mig.
Vill göra det och inget annat för ingen
bryr sig ändå så vad ska man göra?

Ett hjärta!

Ett hjärta kan brista. Mitt är svart
och i tusen bitar. Mörkt är mitt hjärta
det kan ingen förneka. Mitt hjärta finns
snart inte mer. Det är i tusen bitar

Kniv

Ge mig en kniv som är väldigt vass.
Ge mig ett liv och någon som bryr sig.
Visa mig vad som är värt att leva för.
snart är allt slut om inget händer snart

Det är!

Det är ingen som ser dig.

Ingen som bryr sig om dig.

Du säger något ingen hör dig.

Du knackar på en dörr men ingen bryr sig om att öppna.

Du gråter ingen tröstar dig.

Du tar ditt liv alla skrattar.

Avklippta vingar

Jag är en ängel med avklippta vingar.
Avklippta vingar som aldrig växer ut igen.
Ja en ängel med avklippta vingar är jag.
Jag hade vingar så sköra men nu är dom
avklippta så nu är jag en ängel med
avklippta vingar.

varför jag?

Jag vet inte riktigt hur länge till jag orkar med att leva i detta helvetet. Snälla kan inte allt bara ta slut snart. Jag orkar seriöst inte med livet längre. Livet är inget värt att leva för längre. Sen alla jävla saker som händer mig jag orkar inte med det längre. Jag har blivit hotad här om dagen av två män med pistol. Seriöst sen nån gång så va jag ute och gick och vaknade upp på marken och det visade sig vara i södertälje det va fan hemskt. Jag visste inte ens vart jag va. Hatar mitt jävla liv. Varför lever jag då det inte ens finns någon mening med att leva längre kan du svara mig på det?? Nu ska jag iaf ta och dra ut och hoppas att jag inte halkar igen och måste in på akuten jag va där senast igår. jag skrev detta den 2010-04-11

Tårar av blod!

Jag gråter tårar av blod var dag!

Att leva eller dö?? Varför så mycket

smärta till ingen nytta alls?

Det enda jag kan fälla är tårar av

blod och inget annat. Hoppas du kan

förstå hur jag mår! Hoppas du fattar

att tårar av blod är allt jag kan

fälla. Tårar av blod och inget annat.

Tårar av blod jag fäller var dag

bara tårar av blod och inget annat.

Glöm inte att jag bara fäller tårar av blod!

Fixa mig + blåbärsmuffins

Nu ska jag ta och fixa mig lite innan jag ska ta och fara bort så detta blir sista inlägget innan jag far iaf från datorn men kanske blir nått sms inlägg men jag vet inte riktigt än hur jag ska göra med det men det lär ni se iaf :D Nä jag ska ta och fixa mig nu och äta blåbärsmuffins som jag bakade här om dagen :D Jaja hare så bra alla läsare!

Vi ska ses igen!

http://www.youtube.com/watch?v=5rfVgwJEaRc


Jag älskar typ denna låten den är så himla bra tycker jag :)


Vad händer idag?

Nu har jag väldigt nydligen vaknat och jag känner mig väldigt trött och så vilket beror på medicinen jag tar som heter Nozinan men det får funka ändå. Igår läste jag typ mest bara hela dagen. Och idag ska jag nog inte göra så mycket men det blir nästan inget att sitta vid datan annat än nu för det blir nog bara nu. Men jag kan sms blogga under dagen om det händer något intressant :D Inte för att jag tror att det kommer att göra det men ändå. Jaja sen så kanske jag skriver en massa dikter eller nått sånt idag så mycket annat än skriva, rita och läsa blir det väl inte att göra idag antar jag. Men det får jag reda på sen men nu ska jag kolla vidare på internet så hare så bra alla läsare!

Fin dikt!

När livet kändes som mörkast, då ingen tycktes förstå,
när jag ej ville leva mer, bara lämna allting och gå.
Då fanns du där för mig, sträckte ut en hjälpande hand,
tröstade mig när jag grät, lät mig gråta ut i din famn.
Jag tror ej att du förstår, hur mycket du betytt för mig,
jag skulle ej leva idag, om det inte vore för dig.
Du väckte min själ till liv, den hade varit död i många år,
du fick mig att skratta igen, jag hoppas att denna lycka består.
Du gav mig hopp på nytt, du satte mitt hjärta i brand,
tillsammans ska vi vandra, genom livet hand i hand.



Jag har inte skrivit denna men tycker den är fin


Ska försöka!

Jag ska försöka att få detta till en mycket aktiv blogg och sen lägger jag väl in lite bilder nu och då. Det kommer bli många inlägg via sms och mms. Jag ska verkligen kämpa för att få denna bloggen bra :D Jag kanske senare kommer att börja lägga in någon berättelse om jag får lust med det :D Sen så kommer det att komma dikter lite nu och då. Jaja iaf hare så bra alla läsare nu ska jag ut igen i den fina soliga vädret och bara sitta och läsa lite.

Jag saknar dig och allt roligt vi gjorde t...

Jag saknar dig och allt roligt vi gjorde tillsammans  Evelina  Eve!


Just de ja jag ska ta och gå ut i det fina...

Just de ja jag ska ta och gå ut i det fina soliga vädret ett tag :-)


Någon som kan ge mig något bra boktips på ...

Någon som kan ge mig något bra boktips på vad man kan läsa? Boken jag håller på att läsa tog nämligen precis slut.


Jag kommer nog att börja smsa flera blogg...

Jag kommer nog att börja smsa flera blogg inlägg eftersom jag inte tycker om så mycket att sitta vid datan eftersom jag hellre läser. Just nu håller jag på att läsa en bok som heter vinterviken den tycker jag är riktigt bra faktiskt. Men men iaf så får vi väl se vad som händer idag för det har inte hänt mycket kan jag säga iaf. Nä nu ska jag fortsätta att läsa så hare så bra alla läsare


Nu kom det

Suck nu kom det länge väntande samtalet från polisen angående en anmälan som jag länge väntat på.

Varför??

http://www.youtube.com/watch?v=GB6irGb1yEM
http://www.youtube.com/watch?v=QDcRUCqACjk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=t5uDRNMzhCg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OBa0JysuCio&feature=related

Alla tycker att allt verkar så bra med mig men nej ni alla har fel. Jag kämpar var dag för att överleva fast jag vet inte hur länge till jag orkar kämpa för det hjälper inget. Nästan alla bara trycker ner mig. var dag jag kämpar men till ingen nytta alls. Jag har kämpat länge men jag orkar inte för inget hjälper. Jag önskar jag vore någon annan eller åtminstone hade ett vanligt liv och inte som jag har det nu. Jag kämpar men hjälper det? Hade så många vänner men nästan alla har övergivit mig varför? Det är nått fel på mig jag vet det nu. Jag har insett det och varför lever jag? Vad är det för mening med livet? Kan jag inte bara få dö??

Anna Holmström Degerman!

Jag har inte skrivit på väldigt länge eftersom jag inte har haft någon tid till det. Men jag hgar iaf hunnit träffa en tillförfattare. I fredags träffade jag Anna Holmström Degerman och innan dess hade jag träffat Åsa Anderberg Stroll. Då jag träffade Anna fick vi göra en massa övnigar och det va faktiskt roligt :D Men äsch nu ska jag se lite på tv så hare så bra alla läsare!

RSS 2.0