HJÄLP jag klarar det inte!

Jag drog aldrig på discot igår jag mådde för dåligt psykiskt och hade värsta ångesten. jag hade bara haft ett helvete om jag hade farit dit. Jag mår egentligen på tok för dåligt egentligen för att åkas buss i åtta timmar. Jag vet inte vad jag ska göra snälla hjälp mig. Jag mår piss och oprkar inte med en bussfärd på 8 timmar idag. Jag kommer seriöst bryta ihop eller nått sådant. Jag är rädd vad kommer att hända om jag mår så hära pass dåligt o ska åka buss? HJÄLP!

i hate it!

Jag har som sagt varit på behandlingshemmmet i snart 2 månader. Jag trivs men jag har det också skit jobbigt där. Det känns som om dom som bor där är emot mig. I hate it. jaja nu ska jag iaf packa och läsa lite sen laga lite mat jag ska ha med mig på bussresan som varar 8 timmar. Nu kommer det bli dåliguppdatering. kanske uppdaterar något på bussen om jag orkar och om internet inte strular så mycket.

Vignir!

Älskade Vignir idag kommer jag förhoppningsvis till dig. Jag saknar dig. Jag älskar dig trots att du är busig och jag ramlat av dig. Det är inte ditt fel att du blev rädd det vet jag. Älsklingen nu är jag snart på väg. Vänta på mig.

meningen med livet?

Idag åker jasg tillbaka till behandlingshemmet. Men jag vill inte känner att jag mår skit kommer typ bryta ihop på bussen någon gång efter vägen tillbaka till stockholm. Jag har ingen aning om vad jag ska ta och göra. Jag hatar verkligen mitt jävla liv. Jag fattar inte hur jag ska kunna orka med att leva i detta helvetet som jag lever i. Med dom problemen jag har hammnat i hur fan ska jag klara detta? Jag känner mig som ett missfoster eller något sådant. helt totalt misslyckad. Thats me. Varför kan jag inte se någon mening med livet varför? Det är något fel på mig för jag kan ju inte ens ta emot beröm vad är det för fel på mig? Hela mitt liv är ett helvete. Jag trodde jag skulle komma ur det men nej. Det enda jag vill just nu är att skära mig och se blodet rinna. Jag mår verkligen pyton. jag vill bara dö.

mot världen!

Det är jag mot världen.


Älskade Vignir!

Älskade Vignir! Jag saknar dig otroligt mycket. Inget har betytt så mycket för mig som du gör. Jag saknar dig och jag har inte varit borta så länge. Jag längtar tills jag träffar dig igen. Ingen är som dig. Önskar jag hade en bild så att ni läsare skulle få se han. Vignir är en islandshäst och han kallas Vigge. Vigge är verkligen mitt allt jag hade inte orkat med utan honom. Han finns alltid där för mig. Han tröstar mig då jag behöver det. Svåra samtal i hagen och han stannar alltid där hos mig under hela samtalet och lägger sitt huvud på min axel då jag blir ledsen. Han är verkligen den enda som förstår mig fullt ut. tårar som bara rinner han bryr sig inte. Han lyssnar om man vill berätta något. Älskar dig Vignir du är jämnt i mina tankar. Jag glömmer dig aldrig älskling!

tills söndag

Nu har jag inte skrivit på skit länge. Men som sagt jag kan inte för jag har inte internet och just nu är jag hos min mormor och morfar fram tills på söndag. där jag nu bor har det hänt mig väldigt mycket saker men jag trivs. jag kan inte påstå att jag mår riktigt bra men det går iaf åt rätt håll. vet att det är dåliguppdateringa men jag mår verkligen piss och pallar inte ens skriva ordentligen nu då jag har chansen.

RSS 2.0