orkar inte

Jag har ingen ork till något alls just nu så jag orkar helt enkelt inte skriva något. hare bra alla läsare ett blogginlägg kanske kommer nån gång innan jag flyttar för hoppningsvis om jag orkar.

Har byggt detta pussel idag

dsc-0173 (MMS)

Har byggt detta pussel idag


vill hellre

Jag trodde jag skulle orka med det jag ville att leva jag vill inget hellre än att dö för tillfället så det är bara för mig att kämpa vidare nu även fast jag inte orkar med det längre. En önskan jag har är att må bra men hur länge. Jag vill bara ha ett normalt liv som många andra. Ja i alla fall så har ju hunnit en bit till på boken jag håller på med om mitt liv. Nu ska jag läsa en blogg så hare bra alla läsare!

Avdelningen!

Ledsen att jag inte har uppdaterat men jag har inte kunnat jag är inskriven på bup för tillfället och har permission under dagarna nu så då kan jag uppdatera men jag kämpar bara vidare. Har fått en ny sömnmedicin och en annan medicin för mitt mående. På bup händer det inte speciellt mycket för det mesta så spelar vi bara kort och umgås lite med alla andra. Jaja nu har jag hunnit med att packa lite som jag ska ha med mig då jag flyttar och varit på två loppisar :D Strunt samma i det nu. Nu ska jag ta och lyssna på en ljudbok och bygga pussel. Hare så bra alla läsare!

Rök från släkningen av grillkvällen

dsc-0172 (MMS)

Rök från släkningen av grillkvällen


Vill inte längre!

Har du sett ljuset i min dag tror knappast det.
Jag mår ej bra och det enda jag vill är att må bra.
Kunna känna mig glad och orka med saker.
Kunna stiga upp och se ett ljus i livet och inte bara ett enda mörker.
Jag har bara en enda önskan
och den är att må bra och orka med att leva.
Vill inte ha självmordstankarna längre.
Dom tar kål på mig.

Min natt med ångest!

Natten har varit så himla jobbigt har haft en masssa tankar i huvudet och nästan inte sovit något alls. Jag känner mig skit deppig och är trött och har mycket ångest just nu. Just nu orkar jag egentligen ingenting vill bara lägga mig ner och dö. Så mycket jag har att kämpa emot just nu. Jag försöker verkligen klara mig igenom allt. Mina känslor och så borde inte ens få finnas. Mina impulser att skära mig jag orkar snart inte med dom längre men natten har iaf varit skadefri. Ångesten bara river och biter i mig och vill aldrig ta slut. Under natten har jag försökt avleda mina impulser och ångesten med det har verkligen inte alls gått bra.

Nytt på min blogg!

Jag ska börja med en gäst blogga här så det kommer då det kommer

Sista inlägget ikväll!

Nu ska ta och krypa i säng och lyssna på en ljudbok och kanske Lou följer med vi får väl se hur det blir. I morgon ska jag ha ett möte och ja nu är jag mest bara trött efter natten som jag mest låg vaken på i tåget. Men min blogg kommer att hållas uppdaterad min kompis kommer hjälpa mig med det så ni kommer ändå få veta hur jag har det och så. Jaja hare så bra alla läsare.

Ska börja med gästblogg allså låta andra g...

fantasi (MMS)

Ska börja med gästblogg allså låta andra gästblogga hos mig


Kommer bli skit dåligt uppdatering då jag flyttar.

Då jag kommer att flytta kommer jag inte ha möjlighet att uppdatera min blogg. Visst det kan bli nån gång men nästan aldrig så ni kommer att få vara redo på det ni som följer min blogg men kanske kan bli nått sms-inlägg ibland men kommer inte att ha mycket tid till något så jag hoppas att ni är redo på det. Det blir nånstans omkring 7-8 augusti jag flyttar. hare bra alla läsare!

Grönalund!

I tisdags blev det grönalund och där var jag typ hela dagen och hade riktigt roligt och jag vann nästan största vinsten det va hur nära som helst men jag är nöjd ändå :D Jag var ju med Amelia på grönalund och vi hade riktigt roligt. Jag Amelia pratade också en hel del men trevligt hade jag. Det va min tisdag. Hare bra alla läsare!

Shopping

När jag va i stockholm shoppade jag ju och jag la bara ut linnena på bild för det andra har jag ingen lust att lägga ut. Men det va i måndags då hälsade jag på enter och senare shoppade :D Blev farsta centrum eftersom jag va lite sent ute men jag blev verkligen nöjd med linnena. Jaja det va den Måndagen! Hare bra alla läsare!

Det blev två linnen som är lika förutom at...

dsc-0169 (MMS)

Det blev två linnen som är lika förutom att dom är olika färger


Har varit på en shopping runda i farsta. N...

dsc-0168 (MMS)

Har varit på en shopping runda i farsta. Ni ska få se båda linnena


Nu är det bara att vänta tills det är dags...

Nu är det bara att vänta tills det är dags att stiga ombord på flygplanet till stockholm och Arlanda.


Snart bär det av till stockholm

Godmorgon alla läsare! Som en del vet bär det snart av för mig till stockholm om ca 20 minuter bär det av från Nordmaling till flygplatsen och jag är så himla peppad på stockholm nu :D Jaja ska göra lite annat innan jag ska fara så hare bra alla läsare!


saker jag ska göra i stockholm

Imorgon bär det av till stockholm och ja nu ska ni få läsa lite vad jag ska göra under dagarna jag kommer åter på onsdag så det blir troligen inga inlägg under dagarna jag är i stockholm. jag kommer att skriva lite grann av det iaf.

Måndag:

* Hälsa på enter. Här kan ni läsa lite om det http://www.stadsmissionen.se/Barnochunga/Enter/ 
* Shoppa i liljeholmen och skärholmen.

Tisdag:

* Grönalund med Amelie.

Onsdag:

* Besöka stället jag ska flytta till.


Japp det är typ vad jag kommer att göra under tiden då jag är i stockholm. Men jag ska ta och berätta lite om Enter som det heter. Enter är ett ställe där ungdomar bara kan vara. Det spelar ingen roll om man mår bra eller dåligt då man är. Man kan bara ta och göra lite te och krypa upp i en soffa med en filt om man vill. Ja det va väl det jag hade att skriva denna gången så hare så bra alla läsare!

Min dag!

Ledsen att jag haft dåligt uppdatering det är för att jag inte haft tid över att skriva här eller inte ens någon ork till det och jag kommer sen inte att kunna skriva inlägg på ett tag för jag ska till stockholm och jag kommer ju senare i augusti flytta till stockholm och då har jag absolut ingen aning om jag ens kommer att kunna blogga men det lär ni läsare märka. Idag har jag haft ett möte och ätit på china resturang och sett en film och hunnit packa det mesta till resan till stockholm och imorgon ska jag på min mammas dop i Mo vilket ska bli trevligt hoppas jag på i alla fall. Vem har påstått att livet är lätt att orka med att leva i alla fall inte jag. hare så bra alla läsare!

Jag är egentligen vänsterhänt!

Idag spelade jag kubb med vänsterhand och det gick skit bra och eftersom jag ibland byter plats på bestiken då jag äter så har jag ju självklart börjat fundera över om man kunde vara både höger och vänsterhänt så jag googlade och ja det kan man vara. Själv är jag dubbelhänt men jag ringde min mamma och berättade och då sa hon att jag egentligen är vänsterhänt men att skolan och dagis bestämde att jag skulle använda höger hand. Jag tycker bara att det är så himla sjukt. Nu har jag äntligen fått svar på så många oklarade frågor och det känns skönt men jag kan knappt fatta att jag egentligen ska vara vänsterhänt och nu är jag dubbelhänt eftersom jag blev tvungen att använda min högra hand. Hare bra alla läsare!

Film med Cassandra!

Just nu är jag hos min kompis Cassandra och vi ska lite senare ta och se på en film. Just nu hoppas jag bara på att allt kommer att bli bättre för mig. Vet inte hur länge jag orkar med så nu kämpar jag bara. Hare så bra alla läsare.

kommentar + mobbningen som tog mitt liv

Vet att jag inte uppdaterade igår men blev inlagd på bup under natten och har nu sett mina kommentarer och vill verkligen säga åt Elsa att hennes kommentar värmde i mitt hjärta hennes kommentar löd: hittade din blogg av en slump och har nu kollat omkring lite och läst och jag måste bara få säga att du är så himla stark! låt ingen trakassera dig eller få dig att må dåligt! för du är värd så mycket mer! jag har också mått dåligt men tro mig, det blir bättre! nu är jag lycklig igen men jag minns tiden då jag kände mig ensam och mådde dåligt. Jag vill bara uppmana dig till att stå upp för dig själv för du är du och du är värd så himla mycket! <3

Ja som sagt vill jag säga tack. Just nu har jag vara så mycket ångest att jag vill dö igen så ja det gäller helt enkelt bara att kämpa emot och det går faktiskt bra ibland även fast det är sällan.
Nu ska Elsa fått ett svar på sin kommentar också och svaret lyder : Tack Elsa för kommentaren och roligt att du hittade till min blogg även fast det va genom slumpen. Och roligt att du tog dig till att kolla runt och läsa på min blogg. Jag tänker inte låta någon trakassera mig mer har varit med om det så pass länge under flera års tid och jag är verkligen less på det. Tack Elsa. Hoppas att du har det bra.

Sen så hade jag hoppats på att jag skulle slippa att skära mig igår vilket blev anledningen till att jag blev inskriven på bup avdelningen under natten. Jaja strunt samma i det nu för nu ska jag bara kämpa vidare och jag ska nog snart äta middag. Jag vet inte om jag kommer att skriva något mer inlägg idag men vi får se hur jag gör med den saken. Men det är i alla fall skönt att slippa avdelningen man har jämnt så himla tråkigt där. På tal om trakasserier så ska jag nu ta och berätta vad jag har blivit utsatt för under flera års tid i skolan vilket fortsätter än på en del internetsidor och jag vet att det är samma personer som håller på fortfarande. Det började i 4an då jag började i en ny skola då började mobbningen och det bestod mest bara av verbalt kränkande ord som bara haglade över mig varje rast. Dom sa så många ord och nu ska ni få ta del av endel av dom orden och meningarna här kommer dom : Jävla hora du är inte värd ett skit så gå och dö., Hora, köttbullen, tjockis. Ja det va lite av ord som dom har kallat mig som fortfarande håller på så under ca 5 års tid har det pågått. Mobbningen och allt annat som hänt mig tog seriöst mitt liv. Fråga om ni undrar något skriva gärna ett mail. [email protected] Hare så bra alla läsare!

Drömmar + Arg på E

jag vaknade vid 11 tiden idag va uppe väldigt länge igår och låg och läst ut en bok och nu har jag på börjat en ny bok som heter "En vampyrs bekännelse" Den tycker jag faktiskt är riktigt bra så långt jag ännu har hunnit. Sen så har jag bakat lite och det blev drömmar som blev riktigt goda :D Sen så ska jag snart fara och träffa Lina ett tag och bara umgås med henne och några andra vilket ska bli trevligt. Jag behöver verkligen få tankarna på annat än jag har dom på nu. Blir så himla arg på E som håller på att typ göra mig arg. Jag vill inte gå in på det i detaljer så det får räcka så nu ska jag göra nått annat hare bra alla läsare!

Mycket att kämpa emot!

Visst det finns dagar då jag mår lite bättre men dom är få. Jag kanske verkar glad men det är jag ej. Allt är bara jobbigt. Mina vänner ser mig skratta och lee men jag är inte glad. Utsidan kan visa annat än man egentligen känner. Har så mycket ångest varje dag. Men nu tänker jag inte ge upp även om det är det enda som jag vill göra jag kämpar emot mina impulser att skada mig själv och mycket blir det att kämpa emot mina självmordstankar.

Citat

Har du inte levt mitt liv vet du ingenting

Mitt helvete!

Mitt liv är uppbyggt på svek och lögner och nu dom närmaste åren självmordstankar som jag kämpar emot och sen under senaste året att undvika att skära mig. Mitt liv är ständigt en kamp om att överleva och klara mig igenom dagarna och minuter och så. Var eviga dag är en kamp flera gånger vill jag bara falla ihop och dö men jag måste kämpa emot det. Vissa dagar orkar jag inte göra nått ligger bara och tittar upp i taket i flera timmar innan jag orkar med att ens ta mig upp. Mitt liv är inte lätt om ni undrar något så fråga.

Gammal dikt

Vet att jag har haft en väldigt dålig uppdatering idag men jag har för det mesta varit ute och läst det mesta av dagen och sett på en film som heter  "Ciao Bella" Jag tycker den är bra och jag ska troligen se en annan film senare ikväll om jag orkar.

Jag lever i min drömmar.
Utan en chans att må bra.
Utan ett liv som jag orkar med.
Utan allting som betyder nått för mig.
Utan en chans att säga vad jag vill.
Utan ett liv är jag. Aldrig får jag
chansen att säga vad jag
tycker och tänker om
saker och ting.

Detta va en Gammal dikt som jag hittade igen som jag har skrivit som jag tycker väldigt mycket om på något underligt vis. Hare bra alla läsare.

God natt!

Detta blir sista inlägget för ikväll. Jag ska ta min sömnmedicin och lägga mig och typ läsa lite innan jag somnar. hare så bra alla läsare God natt!

Om du inte levt mitt liv vet du ingenting!

Nu har jag träffat Sanna ett tag och vi gick bara och pratade om lite allt möjligt vilket var väldigt trevligt. En ängel är vad jag är. Jag har aldrigt sagt att mitt liv är lätt jag kämpar var dag det är tufft men jag vet inte hur länge till jag klarar av det men jag kämpar mig igenom det var dag. "Sanningen är ett stiglöst land" Bara ett litet citat som jag tycker stämmer väldigt bra in på livet. Aldrig mer ska jag ge upp hoppet om ett liv. Jaja i alla fall så har ajg också läst lite och ny lyssnar jag på Nordman.

Här kom låten så att ni kan lyssna på den. Och jag tycker verkligen om just texten "om du inte levt mitt liv vet du ingeting" Jag vet inte vad det va men jag fastnade just för det i texten. Men det är säkert för att det är just så som jag känner just nu och har kännt ett bra tag. Hare bra alla läsare!

bibblan + bloggar jag följer

Hade tänkt skriva ett inlägg tidigare men det blev aldrig av. Nu har jag varit och lånat några böcker och ljudböcker och hunnit med att läsa ut en bok av dom jag lånade. Just nu sitter jag och skriver här och lyssnar på Nordman. Sen så ska jag ta och läsa en massa olika bloggar som jag följer. Jag vet att jag inte lägger ut så många bilder men jag skriver hellre av någon anledning. Struntsamma nu ska jag läsa bloggar så hare så bra alla läsare!

Positivt och negativt

Nu har jag tagit en dusch och varit och träffat en kompis ett tag och har målat en hel del bilder och gjort ett stilleben. Men jag lägger inte ut bild på det ljust nu kanske någon annan dag. Jaja strunt samma i det nu. Mitt liv är inte lätt just nu och jag kommer att flytta till stockholm någon gång i augusti. Och för det känner jag väl både positvit och negativt men jag är glad ändå. Gud allså va jag saknar Joanna och Amelie. Nu ska jag förska tänka positivit men det går inte alltid så bra för mig att göra det. Men jag kämpar för att må bra och det får gå som det går för jag vet att det kommer att bli bättre någon gång. Jag tänker aldrig mer ge upp hoppet. På tisdag blir det att träffa Sanna :D www.handlingar.blogg.se det är Sannas blogg. Hare så bra alla läsare!



Död som en sten!

Inom mig är jag död som en sten.
Utanpå är jag fullt levande med all min smärta och ångest.
Det är jag mot världen.
Jag vill inte existera längre.
JAg är omsluten av knivar i min kropp och av eld i en cirkel.
Omsluten av svek och lögner.
Försök att förstå mig.
Snälla dela min smärta då kan jag må bra för en minut eller två.
Min enda önskan är att må bra.
Jag är en mörk ängel med mitt glitterblod och avklippta vingar.
Inte ett enda ljus i mitt liv.
Jag är en ängel som lever i ett helvete.
Jag lever i min hemska dröm.
JAg känner bara hat och jag kan inte vara glad.
JAg är som ett litet barn som letar efter varför lever jag.
Ni tror att jag är glad.
Ni ser mig skratta och lee men inuti min kropp orkar jag inte mer.
Jag vill dölja med smärta för att må bra men jag orkar inte.
Jag kämpar föra att klara av en enkel dag.
Rakblanden är min räddning.

Tiden

Det sägs att tiden läker alla sår.
det är ej sant.
tiden läker inte mina sår.
Det som har hänt försvinner aldrig.
Tiden läker inte alla sår

Ett hav!

Ett hav av smärta och ångest lever jag i varje dag.
ärrade armar, ärrad själ och ärrat hjärta.
Jag är ensam, ingen ,ingen verkar förstå min smärta.
Jag gråter tårar av blod var dag.
Dela smärtan och ångesten med mig.
Ge mig en vass kniv.
Död, död är vad jag kan se just nu.
JAg finns inte längre det vet jag.
Jag är död men ändå så levande.
Inget precis inget ska kunna stoppa mig nu.
Det enda jag vill är att må bra och inget annat.
Försök att förstå mig och min smärta och ångest.
Dela den med mig.

Frihetens ljus!

Ett frihetens ljus är du.
Du är min vän du är min frihet
du lyser upp mitt liv och
min tillvaro.
Utan dig vore jag bara en
hög av aska.
Ett moln av damm.
Jag är ingenting utan dig.
Du är frihetens ljus.

Träffa en kompis!

Nu har jag hunnit med att göra en massa vänskapsband och lyssnat mycket på en speciell låt som jag verkligen tycker är bra. Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen och sen fixaq mig och dra ut och träffa en kompis lite och bara prata om lite allt möjligt. Ska också ta och äta nått innan jag ger mig iväg. Följ gärna min blogg om ni har lust :D Jaja i alla fall så ska jag dra nu så hare så bra alla läsare!

Underlig dröm

Snacka om underlig dröm jag hade i natt jag drömde om min 17års dag som inte alls blev lyckad och dagen efter min 17års dag att vi var i skolan med en lärare som inte jobbade i den skolan. Sen hände det en massa skuma saker också. Äsch strunt samma i det nu. Äsch nu ska jag iaf snart ta och dra ut lite och sätta mig vid ett bord och skriva på min bok och ringa ett samtal. Hare så bra alla läsare!

Snörmålning. Nu har jag lagt ut några bild...

dsc-0165 (MMS)

Snörmålning. Nu har jag lagt ut några bilder jag har gjort under konstlägret


Prickteckning

dsc-0164 (MMS)

Prickteckning


Fantasy teckning

dsc-0163 (MMS)

Fantasy teckning


Banan gjord i kol

dsc-0162 (MMS)

Banan gjord i kol


Stilleben jag har gjort

dsc-0161 (MMS)

Stilleben jag har gjort


Apelsin som jag har gjort

dsc-0160 (MMS)

Apelsin som jag har gjort


Du är den enda!

Mitt hjärta bara skriker ditt namn.
Du vet ej om det men
du är den enda som jag tänker
på jämnt.
Du finns i mitt hjärta
och varje andetag.
Du är den enda för mig

Korta kapitel i min bok!

Eclipse var jag nydligen och tittade på och den var riktigt bra kan jag säga. Jaja sen så har jag träffat Isa och Karro lite på stan idag innan jag gick och såg på Eclipse vilker var trevligt att träffa dom ett litet litet tag. Sen så har jag skrivit ner en massa antecknigar till mitt nästa kapitel som jag snart ska ta och skriva hela. Kapitlerna i boken jag håller på att skriva blir väldigt korta men många hade jag tänkt mig. Vissa blir mycket längre än andra kapitel men det bryr jag mig inte om för det får bli så. Nu ska jag skriva en sak så ni läsare får ha det så bra tills nästa inlägg som kommer snart.

Eclipse!

Jag hann aldrig med att skriva något blogginlägg igår för att jag kom hem väldigt sent och var väldigt trött. Konstlägret slutade idag med en utställnig av sakerna vi hade gjort. Det var riktigt trevligt och jagh ar haft det väldigt bra. Just nu letar jag efter någon som vill se Eclipse med mig. Och jag hoppas att jag hittar någon annars blire väl själv även fast det inte blir lika roligt. Nu ska jag dra så hare så bra alla läsare!

RSS 2.0