Snart drar det iväg

Nu har jag varit och sett på bio och filmen var riktigt bra och snart ska jag vidare till vännes för att ta nattåget till stockholm. Så detta blir sista inlägget jag skriver på dator på väldigt länge. Jag hoppas på att min kompis kommer att komma ihåg att hålla min blogg uppdaterad och jag kommer att skriva sms inlägg då jag får lust till det. Så var redo på troligen dålig uppdatering. Jag har skit mycket ångest och hoppas verkligen på att jag inte gör något dumt under tåg resan. Jaja iaf snart bär det av och snacka om att jag är nervös. Jaja nu ska jag ta och chatta med mina vänner hare bra alla läsare!

Andra bilden

dsc-0204 (MMS)

Andra bilden


Nu ska ni få jämföra två bilder som jag to...

dsc-0203 (MMS)

Nu ska ni få jämföra två bilder som jag tog på samma ställe samma motiv men bilderna e olika. Här e första


i kväll händer det!

Nu har jag packat klart allt och rummet känns väldigt tomt. Min ångest är sky hög och jag är skit nervös. Jag åker ju i kväll tåget går vid 23.44 från vännes. i kväll blire att se skräckis också :D Jaja iaf så kämpar jag skit mycket just nu med att undvika att skära mig och ikväll bär det av mot behandlingshemmet. Jag kommer ju absolut att skriva på min bok men uppdateringarna blir verkligen inte bra då jag inte har tillgång till internet. Men det får ni nöja er med ändå. Sen ska jag och en kompis börja spela kort via brev jag vet att det låter skumt men det är vi som är sådana. Vi har våra ideér på vad vi ska göra och sånt. Jag skriver sanningen och inget annat. Varför ljuga i en blogg? Jaja jag ska gå ut och ta en promenad med musik och hoppas på att ångesten dämpas lite. Hare bra alla läsare!

E + Glömma + ta tid!

Kan aldrig E sluta att trakassera mig. Jag blir så himla arg och hon ska kallas min vän! Så fan heller hon kan ju ta och slänga sig i väggen eller nått. Hon verkar ju inte ens bry sig om att hon sårar andra den enda hon verkar bry sig om är sig själv. Jaja men nu ska jag bara ta och glömma henne och se fram emot det positiva. Och ni som klagar på att jag inte lägger ut bilder på mig själv det får ni faktiskt stå ut med för jag tänker då inte lägga ut bilder på mig själv om jag inte själv känner för det förstå det. Det kanske kommer nån tid då jag vågar stå för att visa mig här på bloggen men som det är nu går det verkligen inte alls. Jag tar små steg i taget och thats it. Just nu vill jag bara försvinna under jorden med min ångest som inte vill släppa. Äsch ska äta nu och sen dra till avdelningen. Det kanske kommer inlägg imorgon om jag orkar skriva. Hare så bra alla läsare!


tappat orken och mer

Nu börjar jag verkligen bli nervös inför flytten men jag hade värsta bästa kvällen tillsammans med Isabell igår då vi såg på film och hade roligt. Jag kommer lägga in några snygga bilder sen från min mobil som jag tog på natur så hoppas att ni gillar dom och två bilder kommer ni att få jämföra som jag tog på exakt samma ställe men dom är väldigt olika på ett sätt och bilderna tog jag bara någon minut efter varandra. Det är som om det står en person där och jag är 100 % säker på att det inte va det då jag tog kortet. Jaja strunt samma i det nu ni får se bilderna sen iaf. Jag tror jag ska ta och lägga mig och läsa ännu mer snart. Jag har liksom tappat aptiten orkar inte med att äta som jag ska. Det är bara helt enkelt för mycket som händer i mitt liv just nu. Jag har så mycket jag bara hoppas på men det lär aldrig bli som jag vill. äsch nu ska jag vara lite social med mina vänner. Hare bra alla läsare!

blandat läs om det!

jag kan inte tänka klart längre orkar inte med att göra saker. Det enda jag kan tänka på just nu är flytten för jag drar ju på söndag jag vet att det kommer bli skit dålig uppdatering men jag hoppas verkligen att min kompis kommer ihåg att skriva lite blogginlägg åt mig. Jag kanske skriver mobil blogginlägg om jag kommer ihåg och mår tillräckligt bra för att göra det. Jag orkar knappt med allt just nu känns bara somm om allt är för mycket och på söndag blir det gå på bio också jag ska se på

Predators

Jag hoppas verkligen på att det filmen kommer att vara bra. Jag orkar inte så mycket jag vill bara lägga mig och sova i flera veckor för jag sover verkligen inte bra för att jag har så himla onty i magen och själv misstänker jag att det har att göra med dom nya medicinerna jag har fått. Men det tror inte läkaren alls på. Jag blir galen så i morgon eller i kväll ska dom göra någon undersökning på mig som har nått med levern eller vad det va att göra. Troligen är väl allt som det ska va hoppas jag iaf annars vet jag inte riktigt vad man ska kunna tänkas kunna hitta på för nått. Jag lär väl bli helt galen eller nått sånt. Men strunt samma i det nu. Igår hade jag en helt underbar kväll med mina vänner. Jag kunde verkligen inte tänka mig ett bättre avslut med dom än igår kväll vi slutade med att vi hade målat oss och va ute på stan och mimmade vilket faktiskt va riktigt roligt. Nä nu orkar jag inte skriva mer just nu kanske kommer nått inlägg senare om jag orkar så hare så bra alla läsare!

Ångesten!

Nu har jag ätit lunch och sitter här och skakar av ångesten som river och biter i mig. Självmordstankarna är sky höga och vill inte av ta. Varför kan jag inte bara få må bra? Jag vill bara att Ångesten ska försvinna och vill så gärna skära mig just nu. Nä nu orkar jag inte skriva mer.

Världens misstag

Jag har inte skrivit så mycket och har inte haft någon ro till att sitta vid dator. Och idag va jag på väg att göra världens misstag men som tur va gjorde jag det aldrig. Vad misstaget är håller jag hemligt för tillfället. Jaja nu ska jag snart äta lunch men först ska jag kolla lite bloggar.

ner räkningen har börjat!

Nu är det bara några dagar kvar och jag har börjat räkna ner dagarna tills jag åker. Jag känner mig så himla nervös inför flytten och har packat en hel del. Visserligen sover jag på bup men på dagarna har jag fullt upp med att packa och en massa annat hinna med att träffa vänner jag vill säga hej då till innan jag flyttar och en massa. Jag hinner inte med allt känns det som. Jaja nu ska jag iaf höra av mig till en kompis. Hare bra alla läsare!

RSS 2.0