trött o hängig

Sitter i skolan och har fett tråkigt. tar en liten paus från skrivandet som jag håller på med. känner mig trött och hängig ha det bra alla läsare

Mot umeå och sen stockholm

Nu åker jag snart till umeå och träffar min kompis så ska vi sitta och snacka lite och bara umgås. det gör vi medans jag väntar på tåget mot stockholm. Ha det bra alla läsare.

Allt är om oss



Jag vet inte hur jag ska kunna säga det tíll henne men jag älskar henne verkligen men jag vet verkligen inte hur jag ska kunna säga det till henne. Jag tycker att den här låten stämmer in på hur jag känner. Någon som vet hur man ska kunna säga det till henne? Jag har kännt henne länge och jag vill inte heller att vi ska sluta vara vänner om hon inte känner samma sak som mig. Snälla hjälp mig. Ha det bra alla läsare!

nattåg

Idag kommer jag att åka nattåget från umeå eftersom det aldrig blev att jag åkte igår pågrund av allt krångel som blev med biljetten men det får funka ändå. Nu får jag ju träffa en kompis som kommer göra mig sällskap i väntan på tåget och det ska bli helt underbart <3 Just nu känner jag mig så himla uppe i varv att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Haha nä nu ska jag dra från dator och hitta på något annat ett tag så ha det bra alla läsare.

Jazzy Sanningen



Jag älskar verkligen den hära låten. Hennes blogg hittar du här www.jazzyjazzy.blogg.se

Sanne <3

Jag kommer alltid att finnas vid din sida vad som än händer.
Jag kommer aldrig att dig överge  jag finns vid din sida vad som än händer.
Jag dömer dig inte jag finns för dig.
Jag vill bara hjälpa dig att förstå att jag alltid kommer att finnas till för dig min vän.
Dom få stunderna jag har haft med dig jag saknar dom.
Alla våra samtal.
Alla våra ideér dom måste vi förverkliga eller förändra.
Du har en stor plats i mitt hjärta ska du veta gumman.
Jag finns till för dig. V
isst jag kanske inte alltid mår själv men jag stöttar dig ändå jag kommer aldrig att överge dig.
Vad du än gör så finns jag alltid här för dig.
Om du försvinner från jorden kommer jag dig att följa.
Du betyder mer än du kan ana för mig.
Jag dör om du dör.
Min älskade vän du som är mina ängla vän.
Du är som jag liksom en ängel och vi är så lika.
 Jag kan inte med ord förklara för dig hur mycket jag älskar dig som vän.
Så många gånger jag glömt att ringa men du finns alltid i mina tankar och i mitt hjärta.
Sanne ängeln som alltid kommer leva med ängla vän som aldrig kommer överge dig.


jag försöker

Jag försöker att le trots att det är svårt
jag misslyckas så många gånger
jag kommer nog aldrig att lyckas
det enda som kommer är tårar
tårar av smärta
tårar av ångest
vill bara skrika rättut att allt är
ett helvete
att inget någonsin kommer att bli bra
att jag är värdelös
att jag inte klarar ett skit
vill bara falla ihop
och aldrig mer resa mig upp
Jag har gett upp allt
och det kommer aldrig att ändras


aatt ha biljett o ej få åka med

Detta är helt jävla sjukt trots att man har en bokad biljett på tex. bussen att man inte får följa med. Det hände mig idag då jag skulle åka med Y-buss till stockholm det började med att bussen var sen och då sa dom du är inte bokad på den här bussen. Men jag har ju biljett och så visade jag den men han sa fortfarande du är inte bokad på den här bussen och kan inte följa med för det blir fullt sen. Snacka om att jag blev arg jag ställde en motfråga när är jag bokad då? Han struntade i att svara på det och åkte. Sådant borde inte få ske.

Lämna mig aldrig

Jag är ensam
jag kämpar för att ta mig vidare
allt som händer är att jag misslyckas
det är bara motgångar i mitt liv
jag försöker att kämpa
jag tänker aldrig ge upp
stanna vid min sida
jag behöver er
överge mig inte
det är nu jag behöver er som mest
lämna mig aldrig för jag lämnar aldrig er


Buss=NEJ

Om några timmar ska jag åka med bussen mot stockholm men jag har verkligen ingen lust med det idag. Jag är så himla trött blä har fan ingen lust att sitta i en buss hela jävla dagen och kvällen. Jaja men ha det bra alla läsare.

Citat som stämmer just nu

Har du inte levt mitt liv vet du ingenting

Ångest

Just nu har jag ångest som bara den. Egentligen orkar jag inget alls men just nu försöker jag bara avleda den så att jag inte ska falla tillbaka i mitt självskadebeetende att skära mig. Nä nu ska jag försöka vara lite positiv istället för negativ. Jag har iaf varit ute ännu mera idag med min kompis. Men nu måste jag göra något typ ta en lång promenad eller läsa ja åtminstone försöka avleda ångesten på något sätt.

svar på frågor

Har du något djur? Jag har inget eget djur men jag har en häst jag tar hand om och där jag bor finns det många plus två katter

Favorit stad? Det var en svår fråga men jag skulle tro stockholm för jag gillar att det finns väldigt bra butiker där

Favorit blogg? Jag har inte riktigt någon favorit blogg men om jag måste välja är det nog http://conler.se/

Bra dag

Har varit ute i två timmar med min kompis och snackat lite. Det var faktiskt riktigt skönt tror att jag ska ta och gå ut igen och typ köpa en glass och sätta mig och sola ett tag och bara ta det lungt. Ja jag tror nog det blir bäst bara ta det lungt typ läsa eller något. Lyssnar på musik för tillfället. Känns som om inget kommer att kunna förstöra den här dagen. Jag vaknade med värsta ångesten men dagen har blivit super bra. Jag försöker som bara den att hjälpa mina vänner med vissa saker men jag tycker inte att jag räcker till av någon anledning. Jag känner mig så uppåt och så himla positiv idag också :) Visst jag har lite otur men ändå. Så "Don´t try to fix me i´m not broken"  Jag vill så himla mycket just nu har svårt att sitta stilla vill bara jag vet inte vad. Jaja ha det bra alla läsare.

Uppdatering + Island

Jag känner mig inte det minsta peppad på att åka tillbaka till stockholm i morgon men jag har liksom inga andra val tyvärr kommer det att bli sämre uppdatering då jag är där men jag lovar jag ska försöka uppdatera en hel del ändå. I skolan kan jag uppdatera lite och då jag far till biblioteket kan jag uppdatera också. Visst det kommer inte alltid lika många bilder5 som nu men bilder kommer också åtminstone då jag är i skolan och uppdaterar. Äsch strunt samma just nu har jag i alla fall för mycket energi och borde hitta på något aktivt av det hela istället för att sitta här vi dator och blogga. Men jag har ingen ork att resa mig härifrån. Suck kom just och tänka på att flygresan till island kommer bli väldigt jobbig eftersom jag är flygrädd.

Vi kommer ju att rida på islandshästar typ hel dagar det kommer bli jobbigt men roligt också. Ha det bra alla läsare.

Vänner <3




Vi kommer alltid vara vänner åren skilljer oss aldrig åt. Trots att vi glidit ifrån varandra så kommer vi alltid att vara vänner det hoppas jag att du vet Maja. Saknar tiden med dig. MIss you a lot <3


Frågestund!!




Det är frågestund igen och den slutar ikväll vid 22.00 så fråga på bara. Jag svarar sätt igång och fråga

God morgon

God morgon allihopa jag vaknade nydligen och hade fått en massa sms under natten från några vänner. Men vad ska jag göra idag då? Jo jag ska baka något men det blir troligen ikväll. Jag ska träffa en kompis ett tag och bara umgås med henne lite utomhus ett tag. Vet i tusan varför jag är så himla trött heller. Jaja ni får ha det så bra alla läsare.

Godnatt

Detta blir sista inlägget för ikväll. Jag återkommer i morgon med en massa andra intressanta saker har jag tänkt mig. Jag är ändå trött och jag hoppas på att jag kommer att sova bättre i natt än jag gjorde igår natt. Så jag hoppas alla sover gott och så ska jag bara säga godnatt och ha det bra alla läsare

Frågor och svar!

varför bytte du namn? anledningen till att jag bytte namn är många men en av dom är att jag verkligen inte tyckte om mitt förra namn alls. Jag skulle kunna räkna upp ännu fler anledningar men det orkar jag inte med men största orsaken till att jag bytte namn var att jag inte gillade det jag hade.

Frågestunden är över för den hära gången men den kommer att komma fler gånger så det är bara att ni håller koll när det dyker upp igen. Ha det bra alla läsare

Räcker inte till!

Varför ska allt vara så svårt egentligen? Det känns som om jag inte räcker till alla vill liksom ha min hjälp men jag känner verkligen att jag inte räcker till just nu. Jag skulle bara vilja dela på mig och göra en massa saker samtidigt. Jag har verkligen tagit mig framåt men känns som om jag bara tar ett steg fram och bakar två i allt just nu. Det är troligen att jag är så himla trött och inte har ork till något eftersom jag knappt äter längre. Och det är troligen också en anledning till att jag inte riktigt räcker till.

Jag blir så himla ledsen bara jag tänker på det. Kan man inte bara göra något åt att man inte räcker till? Jag känner mig så himla isolerad från verkligenheten för tillfället liksom instängd i mig själv med tårarna. Jag är som en ängel fast en svart ängel. Och snart blir det att börja med en livsbok om mitt liv vilket troligen kommer bli väldigt krånglit att få reda på vissa saker. Det känns för jävligt att inte räcka till.

Vi ska ses igen!

http://www.youtube.com/watch?v=5rfVgwJEaRc

 Det stämmer verkligen in på så många saker just nu

Tredje designen för dagen

Har gjort en tredje bloggdesign idag åt en kompis www.pinkfluff.blogg.se och nu sitter jag bara och tar det lungt och sjunger lite. Saknar Sanne som bara den <3 Haha kanske ska ta och äta lite godis och se skräckfilm igen bara för att jag har fett tråkigt. NEj jag ska hjälpa min kompis göra en egen sångtext istället :) Ha det bra alla läsare.

svar på frågor

Jag har fått ännu fler frågor så nu har jag tänkt mig att svara på dom också.

1. Vad läser du för bloggar?:)
jag läser många olika bloggar vissa av mina kompisars bloggar och sen följer jag en hel del bloggar också. det är väldigt varierande vad dom handlar om också men mest följer jag bara mina vänners bloggar.
'
2. Känner du att du mår bättre nu än för ett år sen?
Jag det känner jag verkligen att jag gör. Det va ju väldigt mycket som hände under den tiden också mycket flyttande hit och dit. Men ja jag känner att jag mår bättre nu.

3. Tycker du att det är snyggt med tattueringar? Det beror lite på vad det är för tattueringar och vart dom sitter men för det mesta tycker jag att det är snyggt

Nya designer

Nu har jag gjort ytterligare en ny design till min och Amelias gemensamma blogg ni får gärna titta in där om ni har lust. www.amelieotina.blogg.se Ni får gärna kommentera min och min och Amelias blogg. Jag vill veta vad ni tycker om designerna. Det verkar som om jag kanske kommer att få göra ytterligare en design idag till min kompis. Men det kan jag lungt göra tycker jag :) Får offra mig lite så att det blir något :) Jag hjälper gärna till idag. Känner mig ovanligt glad och snäll <3 ha det bra alla läsare.

Svar på frågor

Har fått några frågor som jag besvarar redan nu tänkte jag. Jag kommer att svara eftersom på dom.

1. hur lång är du ? 
Jag är 155,5 lång
2. favorit ämne i skolan ? Jag tycker mest om dom estetiska som bild, musik dom gillar jag mest
3. bästa kläda affären ? Mm svår fråga jag har inte riktigt någon speciell klädaffär jag gillar


Då det kommer fler frågor så svarar jag på dom eftersom dom kommer in,

Frågestund!!


Frågestund fråga det ni undrar jag svarar på det. Frågestunden håller på fram tills i kväll 22.00


Om du bara visste av Majtins

Det finns så mycket du inte vet om mig.

Vad jag tycker och tänker.

Jag vill berätta allt det där för dig.

Men hur ska jag börja.

 

 

Åh om du bara visste hur mycket jag älskar dig.

Du skulle bli förvånad.

Åh om du bara visste hur mycket jag saknar dig.

När du inte är nära.

Om du bara visste det.

 

 

Det finns så mycket jag har att säga dig.

Att jag känner så hära.

Men jag är rädd att du inte känner så här för mig.

Vill bara ha dig nära.

 

 

Åh om du bara visste hur mycket jag älskar dig.

Du skulle bli förvånad.

Åh om du bara visste hur mycket jag saknar dig.

När du inte är nära.

Om du bara visste det.

 

 

Försöker ta mod till mig

och berätta allt för dig.

Men jag är rädd.

För tänk om du redan har en tjej.

 

 

Åh om du bara visste hur mycket jag älskar dig.

Du skulle bli förvånad.

Åh om du bara visste hur mycket jag saknar dig.

När du inte är nära.

Om du bara visste de.

Ja åhh om du bara visste de.


Minnen med Milly



Dessa två rosetter har jag fått tillsammans med Milly hästen som ni ser på det lilla kortet tyvärr kunde jag inte göra det större. Jag tävlade i bommar på marken tillsammans med Milly. Jag saknar verkligen den tiden som bara den just nu. Jag tänker på det ofta och rosetterna ska jag hänga upp på väggen med hjälp av en tråd på mitt rum sen. Ha det bra alla Läsare.

Tavla



Vad tycker ni om den här tavlan? Jag har gjort den själv då jag hade tråkigt en dag och jag kommer troligen göra fler också som ni kommer att få se någon gång då jag får lust att lägga ut dom på bild.

Måne o svanar



För några dagar sedan tog jag kort på månen och några svanar som var nere vid bryggan. Så dom bilder som ni sett va bara några av korten som jag tog. dom kom väldigt nära också ett tag men försvann utåt igen. Jag älskar verkligen att ta en massa kort. :) ha det bra alla läsare


pris? orkar inte med släkten

Sen ska jag försöka att ta reda på priset för hur mycket det kan kosta att skicka en digital kamera med posten så att jag kan skicka den till min kompis<3 jag har ju ändå en annan kamera själv :) Jag har föresten länkat under länkar till en kompis men jag kan skriva upp den här också www.deathbird.blogg.se Jag är så himla glad just nu också :) I morgon ska jag ta en riktig lång promenad efter puttesväg har jag tänkt mig och det gör jag bara om det blir fint väder och inte annars. Suck just nu orkar jag verkligen inte ens med släkten som är här. Jaja vi får se vad jag ska hitta på när det gäller det. Är hängig och trött fortfarande men det ska nog bli bra ändå. har sett ytterligare en skräckfilm och ska nog se ännu fler ikväll. Nä nu orkar jag seriöst inte med det hära längre. vill bara skrika rätt ut. Ha det bra alla läsare.

Gammla minnen!



Hittade igen en massa gammla bilder men orkar inte lägga in alla men här är iaf en på mig med en ansiktsmask på. Jag tänker ofta tillbaka på den tiden då orkade jag så himla mycket mer. Så många roliga minnen.

Som natten då jag satt upp och ritade den hära havsörnen det är bästa bilden jag någonsin har gjort kan jag avslöja. Sen tar det så mycket kraft att minnas allt också. Men jag gråter ofta för att jag saknar den tiden. Om än att det bara var över en helg så saknar jag det. Ha det bra alla läsare.

som ni kanske ser

Som ni kanske ser har jag gjort en ny bloggdesign som jag gjorde själv. Jag ändrade för att det blev något konstig med den jag hade förut. jag är trött och hängig men jag ska nog ta och försöka pigga upp mig lite med att ta en promenad eller något sådant fast egentligen orkar jag inte. Jag är så jävla arg på medicinen jag hade som ena biverkningen va att man gick upp i vikt. det passade verkligen inte mig så nu e jag arg. Jaja nu ska jag logga ut ett tag skriver kanske mer senare. ha det bra alla läsare.

varför hålla på att trakassera andra?

Ni som ska hålla på att bara vara taskiga kan ju ta och dra eran väg! Ni tror ju typ att ni vet bäst men snacka om att ni har jävligt fel i den punkten. Ni kan säga vad ni vill men seriöst tror ni att jag bryr mig om vad ni ska hålla på att säga och tycka om mig. Haha snacka om att ni inte har något eget liv att leva när ni bara ska hålla på att trakassera andra. STICK jag bryr mig fan inte om er som ska hålla på och bara retas. Och ni kan ju fan inte ens stå för vem ni själva är det är ju hur fegt som helst. Seriöst vilka tror ni att ni är?? Ni kan ju bara ta och dra ni som håller på är inte ens roliga om det är det ni tror. Om ni ska hålla på att bara retas kan väl bara ta och hitta på något annat istället. Ni är ju bara fega och vågar inte stå för vem ni är.


Island i sommar

I sommar blir det att dra till island i några dagar och vi kommer mest bara att rida hela dagar men det ska verkligen bli roligt :) Jag längtar som fan tills dess. Det ska bli hur roligt som helst och då kommer jag ta en massa kort så ni kommer att få se kort sen också här på bloggen. Men läs gärna min tidning www.tidningenfordig.blogg.se hoppas att ni gillar den :) Nu är jag iaf peppad ha det bra alla läsare.

Tredje avramlingen



Igår va Haffi här och vi red ut i skogen och jag ramlade av Mani. Det var tredje gången jag någonsin ramlade av så jag har bara 97 gånger kvar. :) Det sägs ju att man ska ramla av 100 gånger innan man är en riktig ryttare. Men jag klarade mig iaf bra och hoppade upp igen. Visst jag är lite rädd för att ramla av igen så det tog lång tid innan jag tog mig upp på hästen idag typ 30 minuter men jag är nöjd ändå. Mani är ju hur snäll som helst. Jag älskar verkligen ändå o hålla på med hästar o att rida så nu håller jag på och kämpa med min rädsla för att ramla av.

startat en tidning

har startat en tidning i bloggformat har inte hunnit fixa klart med den än men sen kommer det bli skrivande där också men titta gärna i där www.tidningenfordig.blogg.se

RSS 2.0