I´m happy!

Nu är jag tillbaka igen och ska blogga! Konstlägret jag är på är helt underbart. Vi håller till i studiefrämjandes lokaler och på fredag ska vi ha utställning på det vi gjort. Och jag är verkligen nöjd med dom sakerna som jag har hunnit göra och det kommer att bli fler innan det är dags för utställningen. Sen har jag fått ett sådant glädjande besked att jag bara vill skrika av lycka men unviker att göra det. Ska snart ta och äta en väldigt sen middag och sen ta och läsa en bok och skriva på min bok som jag håller på att skriva. Jag kan knappt fatta att det verkligen är sant. Jag håller på att läsa "trappan" På tal om det så ramlade jag baklänges ner för en trappa i går och det va verkligen inte alls roligt. Jag uppdaterar kanske senare om jag får någon tid över till det annars blir det ett inlägg i morgon. Jag lägger troligen in bilder på mina målningar och så sen om jag får lust till det. Ska ta och skriva men först ska jag äta kanske uppdaterar senare. Hare så bra alla läsare!

Jag och min moster har nu varit i Stan ett...

Jag och min moster har nu varit i Stan ett bra tag vi åt ute och tog sen bussen till henne och jag fick en mp3 och en mp4 av henne så vi har fixat med musik. Hare så bra alla läsare. // Tina


Mitt motto!

Jag har ännu inte åkt in till stan men min moster är här. Jag har ingen anning om när jag åker härifrån men då kan jag ju lika gärna passa på att skriva ett inlägg här på min mörka blogg som jag älskar. Jag älskar ju verkligen mörka färger så japp thats me. Mörk eller ej vem bryr sig. Jag har gjort designen själv och jag tycker om den så ni andra som inte tycker om det jag bryr mig inte om att ni inte gör det. Mitt liv är inte precis lätt det är en massa motgångar som jag går igenom varje dag vissa små och vissa väldigt stora men jag kämpar ändå bara vidare. Jag tänker överleva på nått vis. En del kanske har några frågor till mig så fråga gärna i mitt bloggsvar. Jag svarar så gott jag kan på det sen. Strunt samma i det nu. Jag hatar typ mitt liv men jag tänker aldrig ge upp att kämpa för att kunna må bra igen som jag inte har gjort på väldigt länge. Just nu är mitt motto Lev ditt liv trots motgångar och lev det för det är du värd. Japp det är mitt motto som jag lever efter just nu och jag kämpar verkligen med det. Nu ska jag ta och göra nått annat än att skriva här så ni läsare får ha det så bra. // Tina

följ

Följ min blogg med bloglovin

Morgon inlägg

NU har jag hunnit vakna till och ätit frukost och tagit en dusch och har suttit vid datorn ett tag och nu väntar jag bara på att min moster ska komma och hämta mig vilket hon gör mellan 11 och 12 någon gång. Jag ska ju vara hos min moster ett tag så detta blir troligen sista uppdateringen innan jag åker och sista uppdateringen för några dagar. Men jag hoppas att ni klara er bra utan uppdateringarna från mig i några dagar. Sen är jag så sjukt peppad på konstlägret jag ska vara med på i morgon och 5 dagar frammåt. Nä nu ska jag ta och uppdatera min och Amelies gemensamma blogg kika gärna in på den om ni har lust. www.amelieotina.blogg.se Hare så bra alla läsare!

Mer besökare på bloggen?

Vill ni ha fler besökare på eran blogg gå med http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=meornot dom kör med något som kallas 3:2 ratio. När du kollar på en hemsida från en av medlemmarna, så får du 2 poäng, när du har 3 poäng så kommer din hemsida visas för en av deras medlemmar. Tipsar du också dina vänner om denna tjänst så får du gratis besökare från dina vänners surfande.

100
gratis poäng när du registrerar dig.
100 gratis poäng varje gång en av dina vänner ansluter sig.
10% på vad dina värvade vänner tjänar in.

Tjäna pengar på din blogg?

Annonser från BloggPartner

Här kommer en sida där du kan tjäna pengar på din blogg www.bloggpartner.se

film kväll + Godnatt!

Jag ska snart ta och krypa i säng så detta blir sista inlägget för kvällen har jag tänkt mig. Jag har nydligen besökt min morbror och det vi började med att göra va att gå och köpa en pizza och sen satt vi oss hemma hos min morbror och såg på film. Vi började med att se en film sen tog vi en liten paus och såg ytterligare en film. Då såg jag Änglar och Demoner igen som jag har sett på bio förut. Jaja nu ska jag krypa i säng och sova. Och det blir troligen en uppdatering i morgon på morgonen och sen åker jag till stan och är hos min moster eftersom jag ska vara med på ett konstläger vilket ska bli väldigt roligt. Så den tiden jag kommer att vara hos min moster blir det
inga uppdateringar bara så att ni vet.  Jag är medveten om att det kanske inte blir så roligt för er läsare men jag kommer inte att kunna lösa det under den tiden tyvärr. Men nu måste jag verkligen krypa i säng och ta min sömnmedicín och ett glas saft och lägga mig och sova så ni läsare får ha det så bra. Godnatt

underbar midsommar!

Nu har jag kommit ifrån sommarstugan ett tag och har hunnit med att vara på en loppis där jag hittade tre tyger som jag köpte. Och jag ´har redan bestämt att jag ska göra en kjol bild på den kommer sen då den är klar. Jaja men jag har i alla fall haft en underbar midsommar ute i stugan med släkten.  Och äntligen en midsommar utan regn. Men nu åter till kjolen som jag har tänkt mig att den ska vara röd och blå. Sen försöker jag komma på någon snygg kombination på hur jag ska sätta ihop kjolen så att det blir snyggt jag har några olika förslag men jag har hittills inte bestämt mig vilket av dom jag ska göra för jag tror att dom två det står emellan blir bra båda två. Jag ska börja pyssla mer än jag redan gör och lägga ut bilder på vad jag har gjort och hur man gör det sen hade jag tänkt mig så jag hoppas att ni läsare får någon insperation av det jag sen kommer lägga ut. Jaja i alla fall så har jag det bra just nu lyssnar jag på musik och chattar så ni läsare får ha det så bra.

Fundera + stugan

Idag blir det att åka ut till stugan igen och det ska bli riktigt trevligt. Så jag ska ta och packa ihop mina saker snart men det är som tur inte väldigt bråskande. Just nu tar jag det bara lungt och har läst ett mail från Åsa Anderberg Strollo. Och det har fått mig att fundera över en sak som jag nog lär fundera länge över. Jaja nu ska jag inte fundera över det så mycket till just nu utan jag ska ta och lyssa på lite musik och bara slappa av lite innan jag ska sätta igång med att packa för att åka till stugan. Jaja i alla fall så gick mötet bra igår :) Nu ska jag i alla fall packa och uppdateringa lär det inte bli på ett bra tag så hare så bra alla läsare!


En kram

En kram betyder så mycket.
En kram betyder mer än ord.
En kram av vänskap.
En kram kan få en att lee
och må bra för tillfället.
En Kram är allt.
Ge någon en kram då
den är ledsen eller inte vill mer.
En Kram beyder mer än ord.


Saknad!



Nu kommer det utlovade morgon inlägget. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och väntar på att åka in till stan för att ha ett möte. Och jag hoppas verkligen på att mötet kommer att gå bra för mig. Jaja nu ska jag inte skriva om det utan om en saknad. Det är helt ofattbart att en sådan ung kille som Tobias skulle dö. Han blev bara 14år och jag saknar har verkligen alla minnena med han dom kan man bara inte glömma bort. Jag har förlorat för många så det är en stor saknad. Anna-Karina, Simon och en massa djur. Sen också Tobias som gick i min klass. Det skulle ha varit förbjudet att dö i förtid. Saknar er så mycket. Minnena kommer alltid finnas kvar och ni i mitt hjärta.
                                                                                           

Upp vid 7 i morgon

Det ska bli så himla skönt att att fara ut till sommarstugan på onsdag och ta det lungt och gå och sätta mig på några klippor med en bok och titta ut över havet och bara kunna gå runt på ön för sig själv och rensa tankarna. Sen kommer jag väl troligen att lyssna på en hel del musik och jag kommer väl också lägga in lite youtube låtar här någon gång fast inte under den tiden då jag är ute i stugan. Jag kommer att vara ute i stugan under midsommar så det kommer väl att bli väldigt få uppdateringar efter i morgon. Jag kommer självklart att uppdatera i morgon också. Just nu har jag ingen lust att lägga ut någon bild men det kommer bilder sen och jag kan lägga ut en eller flera bilder från sommarstugan också fast i morgon eller senare ikväll beroende på vad jag känner för. Jag har ju ett möte i morgon på morgonen i stan så jag lär väl gå upp vid 7 tiden i morgon för att hinna med det jag ska göra på morgonen som att ta en dusch och hinna äta frukost och fixa mig. Jag skriver också troligen ett inlägg på morgonen innan jag ska bege mig i väg till stan. Hare så bra alla läsare!

Besöksrekord!

Nu har jag fått ett besöksrekord på 2505 besökare under denna dagen kommer troligen att bli fler besökare också så ja helt enkelt besöksrekord för min del. Ja i alla fall så ska jag ta och skriva ett inlägg i min och Amelies gemensamma blogg. Kolla gärna in dit om ni vill www.amelieotina.blogg.se Hare så bra alla läsare!

Bild!



En bild som jag tog under mitt konfirmationsläger.


Ut i solen

Igår passade jag på att baka lite bullar på kvällen och den blev verklligen bamsebullar :D Men dom blev riktigt goda. Jag vaknade väl vid typ halv nio på morgonen och skulle ha ett möte klockan nio så det blev lite stressigt så jag hann inte med att äta någon frukost så det blev frukost då jag kom tillbaka. Jag ska nog snart ta och gå ut i solen eller kanske gå till minneslunden vilket jag troligen kommer att göra något nu när jag är i nordmaling. Jag skriver ju en bok och jag har hunnit klart med första kapitlet även fast det var väldigt jobbigt att skriva men jag ska fortsätta och ta mig igenom det har jag bestämt mig för. Ska nog snart ta och skriva två mail ett till Åsa Anderberg Strollo som har skrivit bryta om, och Blod. Sen den andra jag ska ta och maila är Anna Holmström Degerman som jag har fått en bok ifrån som hon skrev sin atograf i :D Just nu står det helt stilla vilka böcker som hon har skrivit. Nu ska jag ut i solen så hare så bra alla läsare! // Tina


märk dina bilder

Jag har hittat en bra sida på internet där man kan märka sina bilder så här kommer en länk hoppas ni får användning för den.. http://picmarkr.com/index.php

två dikter blir en + min egen text också i.


När ditt inre gråter, ditt liv känns tomt.
Människor sviker och allt gör ont.
Hjärtat plågas av varje slag.
När du aldrig tror att det ska bli dag.
Livet är svårt och känns kallt.
När livet kändes som mörkast,
då ingen tycktes förstå,

när jag ej ville leva mer,
bara lämna allting och gå.
Du fanns där för mig och vi
kunde skratta och le.
Du betyder så himla mycket för mig.
Du är den som verkligen finns här för mig.
Jag vill alltid ha dig vid min sida.

RSS 2.0