hjälpa kompis

Idag blir det att åka tillbaka till södertälje. Men jag åker ikväll. Jag tycker det bara känns tråkigt. Jag Vet inte vad jag ska säga just nu. ´Men ska iaf hjälpa min kompis snabbt med en design.

bakat och läsa

 En gejser på island

Jag har så himla tråkigt. Jag har plockat blåbär tillsammans med min lilla syster och sen bakade jag blåbärsmuffins som blev riktigt goda faktiskt som vanligt. Jag har pratat mycket med Nea. www.lgustavson.blogg.se det är hennes blogg. Designen är gjord av mig <3 Jag kan inte med ord förklara hur mycket Nea betyder för mig som vän. Jag vet att jag inte har uppdaterat så mycket nu medans jag har varit i norrland och haft tillgång till internet men de har jag liksom bara struntat i. Har haft så mycket annat att tänka på. JAg ska läsa ett kapitel som en person har skrivit och sen säga vad jag tyckte om det. Ha det så bra alla läsare.



fika + ingen mening

Jag ska ta och fixa mig för att fara och träffa en jag känner och fika tillsammans med henne. Jag vet inte riktigt vad man ska säga om allt för tillfället. Jag har tappat alla ord just nu. Allt är upp och ner kommer det någonsin bli sig likt kan man fråga sig.


Jag kan verkligen inte ens se något mening med någonting för tillfället. Visst jag mår bra men inget har någon mening varför vet jag inte.


Ramlat in i kärleken



Jag har fallit rakt in i kärleken. En himla söt och snäll Kille. Jag trodde aldrig att det skulle hända. Jag är totalt kär.

Arg

 

Badade in den hära hotpotten på Island.


Just nu känner jag mig mest arg och jag vet inte allt. Arg är bara för att en viss person är så jävla jobbig och skriver till mig trots det hon har sagt. Hon kan aldrig bestämma sig. Plus att min mormor håller på att skrika åt mig och hålla på. Jag blir totalt galen jag ska nog bara ta och hoppa in i duschen och sen dra iväg och bara strunta i allt. Jag vill inte må dåligt bara för att hon inte kan vara snäll mot en. Hon skyller på en och håller på. Hatar henne rejält just nu.

Resecentrumet



Jag ska snart gå iväg till resecentrumet för att möta min kompis Lina O. Sen så ska vi väl gå på marknaden. Jag känner mig glad och positiv efter natten. Ha det bra alla läsare för nu måste jag dra det kanske kommer bilder sen ikväll.


svar på frågor

Emily skrev: Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

Svar: Tack. Ja jag har gjort den själv.

Jennifer skrev: Måste säga att jag till 100% gillar din blogg. Tyvärr verkar jag inte kunna prenumerera på din blogg via BlogLovin' och jag undrar varför det går snett. Är det någon annan som också har problem med det här?

Svar: Vad glad jag blir av att höra det Jennifer. Konstigt det ska ju kunna funka att prenumerera på min blogg. Jag har inga problem med det. När det gäller någon blogg alls. Testa igen vet jag kanske funkar bättre nu :)

beroende av hästar?



Hittade precis igen massa gamla bilder på mig. Jag vet att mitt ansikte såg hemskt ut ärligt talat. Just nu känns det som om inget kan förstöra mitt bra humör :)

 

Soley och jag. Soley är hästen jag red på island om ni kommer ihåg det. Ja ja men nu ska jag ta och berätta om vad jag har gjort idag. Har mest tagit det lungt men självklart gick jag på marknaden och jag åkte en av karusellerna. Jag köpte två tavlor och några lotter och jag vann på ena lotten. Jag vann en köks våg.  Jag umgicks lite med Isa och hennes kusiner på marknaden då dom kom dit vid tolv tiden. Jag har haft en bra dag och sen kommer bilder på tavlorna som jag har köpt. Det blev tavlor med hästar på :) Just nu är jag verkligen inne i en period av en massa hästar. Känns som om jag har blivit beroende av det eller nått.



Där fick ni lite mer bilder från island :)

Ombyggnad av blogg

Jag håller på att göra om min blogg design så det kommer kanske se lite galet ut och så. Men nu ska jag ta och lägga mig och sova. I morgon blir det marknad. Måste verkligen sova designen kommer ändras. Godnatt

skrivandet av bok

Som några av er vet så håller jag på att skriva en bok och just nu står det rätt så stilla.Men jag har bestämt mig för att en av mina berättelser som jag har skrivit ska bli en barnbok. Men nu ska jag nog ta och sova. Ha det så bra alla läsare.

Jag och Issa


Grease igen

som ni kanske har läst tidigare i ett inlägg så var jag på en teater föreställning och såg grease som esteterna hade gjort. Jag var och såg den igen idag och i morgon ska dom spela upp den igen för sista gången. Dom är lika duktiga som förra gången jag såg den föreställningen.


Soley och jag

 


Jag och Soley som jag red på island då jag var där. Jag fastnade verkligen för henne kan jag tala om. Nu är det liksom så tomt på något sätt även fast jag har Mani som jag tar hand om. Men jag fastnade för soley typ direk. Soley betyder föresten smörblomma.


Jag tänker mycket på hur islands resan var. Redan då jag fick Soley första gången jag red henne fastnade jag verkligen för henne. Jag blev helt enkelt kär i henne.

RSS 2.0