mina känslor + dikt

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera men jag har verkligen inte orkat jag har haft så himla mycket ångest. Men jag orkar egentligen inte nu heller men bestämde mig bara för att skriva ändå just nu. Jag kämpar varje dag för att kunna överleva och det är verkligen en utmaning för mig och det är jobbigt men nu tänker jag klara detta trots att allt tar lång tid och soc är tröga. Just nu sitter jag och lyssnar på Nine Inch Nails We´re in this together. Jaja iaf så orkar jag inte bry mig om så mycket längre just nu är det enda jag tänker kämpa med är att må bra och inget annat. Här får ni en liten kort dikt som jag skriver nu med bara farten om mina känslor och hur jag tycker att allt känns.


Kämpa orkar jag inte men
det är det enda jag måste göra för
att kunna må bra.
Det är tufft men jag tänker klara
det trots alla motgångar
jag har varit med om och trots
att det kommer att bli fler
motgångar men jag tänker fan klara
detta nu. Jag tänker inte
ge upp även om det
är det enda jag kommer att
vilja göra ocg jag är medveten om
att jag kanske kommer att
misslyckas många gånger innan
jag klara det.
Nu kämpar jag för att må bra.
Jag skriver försöker sätta ord på mina
känslor på papper och så
men visst jag vet att det kan vara svårt
men jag gör det bara
för att kunna må bra och inget annat.


Så det va lite av dikten som bara växte fram ur mitt huvud nu på en gång en del dikter som jag skriver blir sådan som ingen förstår vad jag menar med men jag skriver det jag känner för och det som jag tycker behövs men nu ska jag läsa lite så hare så bra alla läsare! // Tina

Shopping

Jag va och shoppade lite igår i stan i värmen och jag hittade ett snygg diadem och så köpte jag en bok som jag fastande lite för och den boken heter "SÅLD" Jaja i alla fall så ska jag senare idag ta och läsa mer och då ska jag läsa "Känn pulsen slå" Jaja i alla fall jag vet att jag inte har varit så bra på att uppdatera men nu ska jag skärpa mig och försöka uppdatera myket oftare. Nu ska jag fixa lite saker in jag ska ut så ni läsare får ha det så bra.

Dålig uppdatering

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett tag men det är så mycket som händer just nu att jag inte har någon tid över att blogga men nu ska jag dra vidare såp hare så bra läsare!

Efter gudstjänsten kom 2 ur församlingen fram till mig.

Jag var på en gudstjänst idag som var ca 2 timmar och efter stannade jag kvar i bänken och bad väldigt mycket och sen kom en från för samligen fram till mig och frågade om hon fick be tillsammans med mig eller åtminstone sitta brevid. Jag sa väl inte så mycket. Jag satt där ett bra tag sen började jag smått gråta lite. Sen hon som satt bbrevid mig började att be. Efter ett tag kom en annan ur församlingen fram till mig och sa att " När jag kom in i rummet visade gud mig dig och sa att han älsakr dig jätte mycket. Jag ville bara komma och berätta det för dig." Jag va redan då väldigt ledsen och grät mycket sen frågade hon om hon fick be för mig. Och frågade vad jag heter. Sen gick hon efter att hon bett för mig. Den som kom först satt kvar ett tag och sa en hel del saker som fick mig att tänka väldigt mycket


RSS 2.0