Vampyr jag


Bakat kladdkaka



Jag har precis bakat en kladdkaka och den blev verkligen kladdig för dom som gillar kladdiga kladdkakor kan jag säga att det är helt underbar <3


Dagens bibelvers!

Frid lämnar jag kvar åt er, min frid ger jag er. Joh 14:27


Min Gitarr



Här är min gitarr som jag ska lära mig att spela på. Vem vet det kanske kommer låtar någon gång då jag spelar men det kan jag inte lova.


Besöket i stockholm!

Hej! Jag gästbloggar hos min storasyster idag. Jag har varit och hälsat på henne en gång i stockholm. Vi köpte ett spel. Jag tyckte att det var roligt att Rida på en Ponny på torekällberget. Jag hade roligt under vistelsen med Kristina. // Lilla syster


mina inköp



Jag köpte en plånbok och en jacka på marknaden idag, Här har ni bilderna på dom.


Dagens bibelvers!

Jesus sa: jag är vägen, sanningen och livet. ingen kommer till fadern utom genom mig. Joh 14:6


Emma <3

Jag är så glad att jag träffat dig. Du har verkligen fått mig vara glad trots att jag varit väldigt nere. Du är helt enkelt bara bäst ska du veta. www.monsteremma.blogg.se Du har fått mig att inse så mycket som jag inte riktigt har kunnat förstå förut. Jag har inte känt mig så glad på länge som då jag är tillsammans med dig på rasterna och vissa lektioner. Du lyser upp hela min dag. Emma nu får du ta och krya på dig och bli frisk tills på måndag <3

Mot Marknaden!

Nu ska jag snart dra mig iväg till marknaden. Just nu låter jag nämligen min mobil ladda. Men på tal om mobiler så ska jag skaffa en ny också för att min krånglar så mycket. Troligen blir det en iphone som jag skaffar. Men vi får se vad det blir.



Här har vi en bild på finaste Soley som jag red på island. Soley betyder smörblomma.



Bilden är tagen på island. Dom flesta kort som jag lägger upp här har jag själv tagit med min kamera. Jag tycker om att fota men tyvärr har det inte blivit så mycket bilder som jag skulle ha velat att det ska bli. Jag för försöka skärpa till mig på den punkten också tror jag. Jag känner mig ganska lugn just nu. Men Jag hoppas verkligen på att jag träffar på några kompisar på marknaden som man kanske rent av kan gå tillsammans med ett tag för det är verkligen tråkigt att gå själv. Äsch nu ska jag fixa lite på min och min kompis blogg och lägga upp lite bilder. Ha det bra alla läsare. www.alskarislandshastar.blogg.se


dags att sova

Jag har varit ute lite och var på kk vilket är korskýrkan. Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova så att jag orkar med marknaden i morgon. Ha det så bra alla läsare det blir mer uppdatering i morgon.

Spirit du kan inte ta mig isländska


Färger i en vind isländska


Dagens bibelvers!

Gud är inte långt borta från någon enda av oss. Apg 17:27


Marknad i morgon

Jag har en ny blogg tillsammans med en kompis. Än så länge är det bara jag som har skrivit där men hon kommer också att skriva snart tror jag. Titta gärna in där. www.alskarislandshastar.blogg.se Jag känner mig så himla peppad på marknaden i morgon. Idag har jag mest tagit det lungt och försökt att lära mig spela gitarr. Det går iaf framåt sakta. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men förmodligen kommer jag att dra ut och hitta på något. Ha det bra alla läsare.

Snart marknad

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ta en promenad ner till marknaden på rödviken. Jag tycker de hade varit roligare om jag hade haft någon att gå med. Jaja det blir väl bra ändå tror jag. Vi får väl se om jag hittar något intressant på marknaden att köpa. Om jag införskaffar något tar jag kort på det och lägger upp sen. Hoppas alla ni läsare har det bra.

Frågestund


Älskar denna


Nordmaling

 Bild från island


Jag kom till Nordmaling tidigt på morgonen. Får se vad man ska hitta på denna helg. Jag kommer säkert på något tror jag. Sen är det ju marknad den hära helgen. Kameran är självklart med så att jag kan ta bilder. Så bilder kommer ni läsare inte att bli utan. Ha det så bra alla läsare.

svar på frågor

vad är ditt drömyrke? Svar: Mitt drömyrke är att ha en egen hästgård med turidning och sådant på Island.
Vad är ditt favorit djur? Svar: Mitt favorit djur är hästar faktiskt. Men jag tycker även väldigt mycket om hundar också.

musik

Nu har jag snart musik. Jag har ännu inte hunnit löst det så att det kommer att bli bättre uppdateringar men jag lovar det kommer så fort jag får möjlighet. Jag ska gå till musiken nu så ha det så bra alla läsare.

frågestund!


RSS 2.0