Ikea efter skolan

Jag har tyvärr inte kunnat uppdatera på ett tag men ni får uppdatering nu iaf. Jag har ju datakunskap och vi håller på att lära oss photoshop. Här får ni det jag gjort. Det är inte seriöst gjort bara exprimenterat lite med olika saker man kan använda och så på photoshop. Kommentera ändå gärna vad nu tycker om dom. Jag kommer förmodligen ändå att hålla på mer och se vad det blir utav det. Det kommer bli mer bilder. Jaja Iaf så drar jag till ikea efter skolan och julhandlar lite. Köper julklappar och julpynt.


svar på frågor!

Jag har bara fått en fråga men nu ska jag iaf ta och svara på den.

är du singel? Ja det är jag

mail

Jag försöker så gott jag kan att uppdatera min blogg men det är inte alltid jag hinner med även fast jag vill.


Här får ni se e gammal bild på mig. Jag har iaf samma hårfärg som då kan jag tala om. I morgon blir det jobbintervju som jag verkligen är nervös inför. Och just det jag har fått svar från island. Men jag kan säga att sammanhanget var lite krångligt att förstå. hur som helst hinner jag inte skriva mer nu för jag måste hitta saker och så tills i morgon.

Tema vänskap



Nu ska jag gå till tjejgruppen. Vad tycker ni läsare att vänskap är för något?

Kaotiskdag + bilder



Min väckarklocka stannde mitt i natten så jag lyckades missa bussen till skolan. Hatar verkligen att bli sen men hade inget val. Bussen härifrån går ju så sällan. Så jag vart tvungen o tar 09:18 bussen. Jaja vänte tiden jag fick så gick jag ut och fotograferade lite. Ni har ju sett några av bilderna redan i detta inlägg. Jag valde ut dom bästa som jag gillar mest också. Jaja jag kom hur som helst till skolan exakt till samhällskunskapen som vi hade prov i idag. Jag känner att det inte gick någo vidare. För jag fick aldrig veta innan. Jag fick bara några punkter men fick aldrig veta vad jag skulle kunna om dom. Sen hade jag matte och gjorde ett kapiteltest. Så det är typ så min dag har sett ut. Om 30min ska jag på en tjejgrupp vi ska prata om vänskap idag. Det kan bli riktigt intressant tror jag. Trots min kaotiska dag är jag glad och positiv. Jag hoppas på att allt kommer o bli bra. Ha det bra alla läsare. Jag kanske uppdaterar mer efter tjejgruppen om jag har möjlighet. Jag vet inte det kanske även kommer något inlägg precis innan jag ska gå dit.

Frågestund


ny design

Jag håller på att göra en ny bloggdesign så det kommer ta ett tag innan den set helt okey ut. Kan vara saker som inte är som det ska ett tag

Sminkning + Ny design?



Min sminkning på föreställningen. Jag gillar den. Jag kanske rent av ska börja sminka mig oftare eller vad säger ni läsare?  Jaja men jag funderar även på att göra en ny bloggdesign till min blogg. Men jag kan inte riktigt bestämma mig om jag ska göra det eller inte. Jag har haft en föreställning idag och det gick hur bra som helst tycker jag iaf. Jag känner mig glad och positiv just nu.

Premiär söndag herr odes ide

På söndag är det premiär på musikalen jag är med i. Hela mitt inre är i uppror. Ha det bra alla läsare.

Kniven i hjärtat - Leva död


Min första jobbansökan

Nu har jag skrivit mitt första CV och personliga brev. Har sökt ett jobb idag. Just nu känns det väldigt konstigt i hela min kropp. Jag hoppas verkligen på att jag får komma på en jobb intervju. Och självklart också att jag får jobbet. Då skulle jag verkligen bli glad och lycklig. Jag satt flera timmar med skrivandet av CV och det personliga brevet. Blev typ 6 timmar. Ha det så bra alla läsare!

RSS 2.0