Angående mitt bokskrivande

Jag funderar på o göra boken som mitt liv i små korta noveller istället för att skriva mer sammanhängande. Så att jag ska kunna få ut orden på rätt sätt. Vad tror ni o det? Jag vill gärna höra er läsares synvinkel och åsikter på den ideén så vad säger ni?

ny bloggdesign på väg

håller på med en ny design så det kan bli lite rörigt här ett tag

inte haft det lätt

Jag har verkligen levt i helvete och haft det väldigt svårt i perioder i livet. Jag har bara velat dö och inte brytt mig om nått alls. Jag har skärt mig och bara struntat i vad som händer med mig. Jag sket i allt. Jag orkade inte med att leva livet. Det har verkligen varit tufft. Har gjort många försökt till självmord men jag är glad att dom aldrig lyckades. Jag förstår just nu inte hur jag kunde göra det som jag gjort mot mig själv och mina vänner. Det jag har utsatt dom för. än idag går det i perioder hur jag mår. Vissa dagar är det toppen medans vissa är ett helvete. Sen har vi ju en stor anledning till att jag inte mått bra är mobbningen i skolan och det min styvpappa gjorde mot mig men dom två sakerna får jag ta upp i ett annat inlägg en dag då jag känner att jag orkar med det. Har mått dåligt lyssnat på väldigt deppig musik. Men nu ska jag visa vilken typ av bilder jag mest kollade och så på under den perioden då jag mådde som sämst. jag har bara en bild som jag kan visa just nu.

Jag kände mig ensam. Som om jag inte hade några vänner alls. Jag grät dagligen. Men nu mår jag mycket bättre än jag gjorde då. Jaja det får funka ändå.


Sista arbetsdagen i morgon



Jag sitter och har fett tråkigt. Jag har så mycket jag har lust att skriva här nu men jag känner att det kommer att bli allt för mycket för att ta upp här i bloggen just nu. kommer nämligen inte att hinna skriva det innan jag måste logga ut från internet och stänga av mobilerna för att orka med min sista arbetsdag. Jag känner mig glad över att jag faktiskt tycker att det har gått riktigt bra på mitt första jobb. Äsch strunt samma i det nu. I allafall så sitter jag och lyssnar på musik och just den låten som ni kan sätta igång här på min blogg och lyssna på. Blir sex timmar att jobba i morgon igen. Men det ska bli fett kul och sen ska jag gå på en loppis och införhandla lite filmer och saker till min lilla stuga som jag snart ska flytta ut i nästa vecka. Håller på att måla möbler och inreda där inne för tillfället. Tyvärr så blir det bara att ni får se resultatet av den lilla stugan då det är klart. Har inte tagit några bilder hur det såg ut från början. Jag känner att jag inte orkar bry mig om det som var så tråkigt igår som hände som faktiskt förstörde hela min 18års dag. Jaja får bara hoppas att dom kommer tillbaka snart. Jag har annat jag behöver koncentrera mig på än att några försvunnit. Ska fortsätta att packa det som jag inte ska ha där ute i stugan. Jag ska försöka vara glad även fast jag inte är det minsta glad. Ha det bästa alla läsare.

knasig födelsedag

den e helt enkelt knasig hinner ej  skriva men ha det bäst alla. blir arton

Första arbetsdagen!



Idag har jag jobbat för första gången och det gick bra tycker jag. Och fick en arbetströja som ni kan se på bilderna. Jag jobbade i 6 timmar idag. Jag fixade med att lägga upp fyrverkerierna på ett bra sätt men eftersom dom packar ner det nu så får jag packa upp och organisera med dom i morgon också på min födelsedag. Jag tycker verkligen att det känns konstigt att jag ska jobba på min 18års dag men det orkar jag inte bry mig om. Jag tjänar iaf pengar på det. Jag hoppas verkligen att jag kanske kan få helg jobb där sen i vagnhärad på färg centret. Ha det bra alla läsare. Nu ska jag förberada lunchlådan inför i morgon.


ridtur



Jag har tagit en ridtur idag igen på Askori. Hade tänkt rida till källan men det har tydligen kommit upp en skylt om ridförbud dit ner. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Upptäckte det idag eftersom jag inte ridit dit på länge. Jaja man får helt enkelt hitta nya vägar och platser att stanna och fika på. Jaja man får helt enkelt stå ut med det.

läsare hit med kommentarer :)

Kan inte ni läsare ta och kommentera lite mer så att det blir roligare och ställa frågor under frågestunderna?? Det skulle jag bli glad över.

Heron sen då

Sen blire att fara till Heron City och gå på bio. Det ska bli riktigt trevligt. hoppas att alla har haft en bra jul. Jag kanske ska ut och ta en ridtur idag igen. Ha det bäst!

frågestund


Tomten är far till alla barnen

Nu ska jag ta och logga ut och gå ner och hämta lite skumtomtar och ja sen se en film. Ska se Tomten är far till alla barnen. Efter det så blir det och gå och lägga sig för att sova lite. Jag känner mig seg just nu men samtidigt väldigt uppåt. Jaja ha det bra alla läsare. Nu ska det bli filmkväll med mig själv.

jävla idiot

Inte okej min bästa kompis blir hotad och totalt smutskastad av sin så kallade pojkvän. Det är verkligen inte okej det som han säger åt henne. Jag blir så förbannad. Men jag kommer alltid finnas för henne. pojkvännen är verkligen en idiot.

Annorlunda jul



Det har verkligen varit en totalt annorlunda julafton för mig. Vi har nydligen varit ¨på bryggan och släppt två sådana som ni kan se på bilden. Kommer inte på vad det heter just nu. Jaja vi har inte heller ätit julmat utan Karibisk gryta och thai mat till middag så inget julbord här inte. Jag har verkligen inte haft julkänsla alls. Men jag har iaf sett kalle Anka som vanligt och innan det tagit en ridtur i naturen. Ha det bra alla läsare.


Ridtur på Askori



Idag efter att vi ätit brunch så tog vi en ridtur utomhus i naturen. Jag red Askori för andra gången. Han är en väldigt snäll pojke. Ja så vi tog en tur och sen tillbaka till kalle Anka. Men ridturen var mycket trevlig och rolig. Askori är helt underbar <3


Julafton

Jaha då är det julafton men jag känner verkligen ingen julstämning. Jag är ärligt talat mest ledsen över att det inte kommer bli som vanligt. Att inte vara med släkten känns jätte konstigt. Jag kan inte riktigt förklara den känslan. Känsla av ensamhet och av smärta eller nått sånt. Ute finns det knappt någon snö alls. Jag kan gå ut och fotografera sen och eventuellt lägga in bilder någon dag.



En bild tagen för några veckor sedan på mig. Jag tror att jag ska sätta mig ner och rita lite sen eller något. Försöka teckna något fint. Jag vet seriöst inte varken ut eller in. Jag kan inte riktigt sätta ord på mina känslor just nu. Men en känsla jag har är att detta verkligen inte kommer att bli någon bra jul. Jag är iaf glad att jag ska jobba sen på mellandagarna. :) Riktigt roligt eftersom det även är mitt första jobb någonsin. Jaja vad ska man säga. Jag spelade föresten bingolotto igår och vann :) Fast vann inget roligt. Men det får funka ändå. Ha en bra jul alla läsare. God Jul!


ändrade planer



Nu har det blivit ändrade planer. Jag kommer ej åka upp till nordmaling till julen. En glad nyhet är att jag fått ett jobb.

RSS 2.0