Miss you Anna-Karin!

Anna-karin jag saknar dig. Du va den bästa lärare jag har haft någonsin. Varför skulle just nu tas ifrån oss. Jag gråter var dag sen du dog. Jag vet du dog för flera år sen men jag kommer ihåg dig så mycket. Man kunde prata med dig om vad som helst du tog dig jämnt tid att lyssna på oss. Jag kan fortfarande inte fatta att du verkligen är död. Aldrig någonsin lämnar du mitt hjärta och mina tankar. Alla roliga lektioner med dig jag glömmer det aldrig ska du veta. Varför just du?? Jag gråter tårar av blod för din skull. Du skulle ju bara adoptera ett barn som du så länge hade väntat på och du fick mig jämnt att le var dag. Dig glömmer jag aldrig Vila i frid!






Förvirrad + varför bry sig + samtal från polisen!

Gud allså snacka om att jag är förvirrad polisen ringde mig idag och jag kunde inte fatta allt som hon sa till mig. Men det är inte många som skulle förstå att jag inte kan förstå allt lika bra som jag egentligen skulle göra dom som vet om det tar ingen hänsyn till det. Visst jag kanske glömde berätta för polisen som ringde att jag inte kan förstå så mycket som jag borde göra egentligen men jag står ut ändå. just nu är jag mest bara förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre. Men iaf jag tänker ta mig igenom detta ändå även om jag får fråga flera gånger vad dom menar så tänker jag fan fixa detta. Inget ska kunna hindra mig från att klara detta. Visst jag vet det kanske blir en rättegång för mig men det klarar jag av även fast det känns skit tufft för mig att göra det en gång till eftersom jag redan har gjort det en gång. Så allså jag tänker fan klarar detta även fast det känns skit tufft. Visst jag är inte som alla andra men det är ingen. Jag känner mig inte riktigt som mig själv men jag tänker klara av detta ändå. Det känns som om jag verkligen inte är mig själv men jag tänker klara av detta hur tufft den än kommer att bli. Så många frågor jag har som dykt upp nu men jag vet inte vem jag ska fråga eller något sånt. Jag tänker aldrig mer sluta att kämpa för vad jag tror på och vad som är rätt. Så många som är dumma mot mig jämt visst endel skrattade åt mig idag men va fan jag bryr mig inte längre dom kan få säga vafan dom vill. Jag tar inte åt mig av vad folk säger åt mig längre, vilket jag gjorde förut. Alla ändras på något sätt någon gång. Sen kan jag inte fatta varför endel dömmer folk för hur dom ser ut och inte ens kan stå för det som dom säger. Dom kan ju inte veta hur personen är som person om dom bara ska hålla på att trycka ner andra. Dagens samhälle är så jävla sjukt men jag bryr mig fan inte längre om vad folk säger om mig. Jag har stått ut så många år med folk som bara har tryckt ner mig och inte kunnat stå för vad dom säger. Dom är så himla jag vet inte vad. Seriöst vad tror alla egentligen. Seriöst varför ens bry sig?? Jag har aldrig mer tänkt ge upp hoppet eller tron om att allt kan bli bättre. Jag har varit med om så himla många saker men jag vet allt kan bli bättre så ge aldrig upp hoppet om det. Det finns personer som bryr sig även om man inte tror på det men glöm inte det finns dom som bryr sig. Hare så super bra alla läsare!


För tillfället ingen skola att gå i!

Jag vet att jag inte har skrivit på väldigt länge men det beror på att jag inte har nått internet men nu tar jag mig iaf lite tid att blogga :) Det jag har gjort är för det mesta att går igenom en massa saker vad jag ska ha kvar och inte. Men men jag har också läst väldigt mycket. Sen så har jag så himla mycket att tänka på just nu att jag knappt orkar ge mig någon tid till att vara med kompisar eller nått sånt. Eftersom för tillfället går jag inte i någon skola alla och det tycker jag är väldigt tråkigt faktiskt så jag hoppas på att det snart blir fixat. Det är så himla tråkigt att bara vara hemma om dagarna. Men visst jag har hundar jag kan gå ut med nästan när jag vill men nej jag tycker inte det är speciellt roande då jag egentligen skulle ha en skola att gå i vilket jag inte alls har. Men äsch nu ska jag ta och kolla några saker så hare så bra alla läsare!

Fri

Frihetens ljus lyser över mig

det onda är borta

luften i rummet är varm

vindarna skapar en skön stämning

en känsla av ro

 

Kämpade för livet

kämpade för kärleken

kämpade för människan

kämpade för rättigheterna

kämpade för levernet

 

De onda ler nu

ler med en djävuls kraft

jag betraktar dem

uppifrån och ner

tänker..

 

kämpade för...ingenting

och nu ler jag

de har sett till att

jag är fri i friheten




Denna dikten har inte jag skrivit!


Never give up!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


Ska göra det själv!

Nu har jag startat en ny blogg och jag har tänkt mig att försöka ändra om mina designer själv. Så om ni vill komentera gärna vad ni tycker om designen. Jag är inte så bra på det men jag försöker iaf att göra det. Ja visst jag vet att jag inte är speciellt duktig på att göra det men jag tänker lära mig det iaf :)

RSS 2.0